Vojvodina Saopštenje

Odžaci: Za one glasače kojima je svega dosta

Lokalni izborni su u nedelju, a građani Odžaka će na glasačkom listiću moći da biraju između šest ponuđenih izbornih lista. Izabraće već viđenu i procenjenu partiju, ili neku novu političku opciju, ili opciju sa novim imenom iza kojeg stoje stara lica. Izbora na pretek, reklo bi se da ga ima po svačijem ukusu. Ali, neki elementi se stalno ponavljaju, dok neki drugi itekako nedostaju.

Naime, kada smo se prethodna dva puta sretali na biralištu, izbora je bilo još i više. Građani Odžaka su se rado opredeljivali za nove i novije nove, sasvim logično bežeći od oprobanih političkih opcija. Procenat od 9,45% glasača je već na poslednjem glasanju svoju podršku pružio Dverima, pokretu Dosta je bilo, Belom. To su bile političke opcije koje su donosile mogućnost promene, pa je nakon svih razočarenja bilo sasvim logično probati baš njih. Očekujemo znatno veći broj glasača koji će nove opcije tražiti na glasanju u nedelju.

Na žalost, ni Dveri, ni Beli, nemaju predstavnike na ovim lokalnim izborima u Odžacima. Jedino potpuno novo što na ovim izborima možete probati da podržite je pokret Dosta je bilo sa njegovom listom kandidata. Na njoj su ljudi koji nisu bili isturene političke ličnosti, a koje je okupila ideja da im je svega dosta i da moraju da uzmu stvari u svoje ruke kako bi se izborili za bolje Odžake.

Kandidati na izbornoj listi na lokalnim izborima u Odžacima

Zato, presaberimo se Odžačani. Ako ste među onima koji su na ranijim glasanjima tražili nove opcije, ako ste među onima kojima je u međuvremenu svega starog postalo Dosta, Dosta je bilo je ono što na listiću u nedelju treba da potražite. Apsolutno nema rizika u toj odluci, jer je kod starih sve po starom.

Naš program za Odžake možete pročitati ovde.

Odbor pokreta Dosta je bilo u Odžacima

DJB Vojvodina

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Naravno Samuilo,i samostalni poslanici i Dveri.Tu sada nije bitno ono sto nas razdvaja,bitno je odgovorno i efikasno obavljanje
    drzavnih funkcija za koje je neko izabran i samim tim stavljanje drustvenog interesa ispred licnog,materijalnog, koruptivnog sto
    je sa nasim politicarima najcesce slucaj.DJB mora pokazati da je timski igrac,da ima koalicioni potencijal,da su razumni i sposobni
    za dogovore i kompromise.To je po meni bitno i zbog birackog tela.Neko ko je 30 godina ziveo u neuredjenoj drzavi i snalazio se
    kako su okolnosti nalagale da bi preziveo,nece glasati za nekoga za koga mu se cini da ne pokazuje razumevanje i nije sposoban za kompromis,radije ce zaokruziti Vucica.

  • Ovo sto se desava je slom politike u Srbiji kao racionalne delatnosti. DJB je na zalost sve karte bacio na predsednicke izbore i umalo unistio stranku. Sada ce opet proci par godina dok pokret SJ shvati da nema dovoljno moci da sam pobedi i da ce opozicija morati da se udruzi. Osokoljen SNS postaje sve bahatiji i ocigledno je da ce ovo biti duga, duga trka.