Београд Саопштењe

Укинути скандалозну буку фонтане на Славији

Најновији грађевински кич у Београду којим овдашње власти бацају прашину у очи и замагљују бедан живот својих грађана од пре неколико дана је фонтана на Славији. Београђани су, након Београда на води, добили никада тражени поклон од чије буке сада дословно не може да се живи. Наши суграђани све отвореније упозоравају на терор прегласне музике која се чује са фонтане на Славији, и што је још страшније, на чињеницу да нико из комуналне полиције на њихове позиве не реагује. Комуналци, до скоро познати као веома ревносни у малтретирању обичних грађана, на позиве да реше проблем буке које фонтана прави одговарају да – нису надлежни.

Музика из фонтане трешти као најјефтинији сплав у центру града од ране зоре до касних вечерњих часова, па је неколико очајних и изнервираних становника околних зграда почело да напушта своје станове. Ова музичко-светлосна спрдња у центру града је још један показатељ да живот какав га замишља и кроји Српска напредна странка и буквално постаје неподношљив.

Фонтана својом буком, осим што омета нормалан живот, подсећа и на чињеницу да је на њу потрошено чак два милиона евра, да није било јавног тендера, као и да се уопште не зна које су фирме учествовале у њеној градњи. Београдски одбор Доста је било ће ову скандалозну буку којом су изложени станари око Трга Славија укинути и омогућити људима који ту живе и раде да наставе да несметано бораве у својим становима и канцеларијиама.

Београдски одбор
“Доста је било”

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар