Београд Најава Политика Трибина

Саша Радуловић и Душан Павловић на трибини о београдским изборима

Овог петка 16. јуна у 19ч у организацији општинског одбора “Доста је било – Чукарица” у малој сали Културног центра Чукарица (Кировљева 6) биће одржана трибина о предстојећим београдским изборима.

Позивамо све грађане који су заинтересовани да помогну на предстојећим београдским изборима, било као кандидати за одборнике, било као контролори или волонтери, да дођу и чују о нашој политици за Београд, курсу из јавних политика и буџета који ће бити обавезан за све наше одборнике и о плановима за предстојећу кампању.

На ова и многа друга питања од важности одговоре ће покушати да пруже председник стране “Доста је било” Саша Радуловић и потпредседник Др Душан Павловић.

Петак, 16. Јун у 19ч
Мала сала Културног центра Чукарица
Кировљева 6

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Obavezno izbacite snimak. I bilo bi dobro da napravite jednu onlajn tribinu iste tematike. Jer je pitanje nove strategije nakon poraza na predsedničkim izborima potpuno otvoreno. A BG izbori su najveća šansa. Medijski mrak je najtanji. Nema više sela na pešterskoj visoravni i RTS-a, sve je na 2 sata prevozom max. Želim da znam koja će biti strategija, da li će biti ujedinjavanja opozicije, da li DJB priželjkuje to itd. Neću moći da dođem na tribinu, zato molim za snimak i jednu novu onlajn tribinu. Verujem da bi još dosta ljudi ovo htelo.