Београд Политика Саопштењe

Почетак кампање ДЈБ за Београд

“Доста је било” ће у суботу одржати седнице Београдског одбора и Главног одбора странке на којој ће бити размотрени и усвојени стратегија и одлука странке у вези са изборима у Београду. Након седница одржаћемо конференцију за медије и трибину о одлукама које смо донели. Трибина ће се одржати у сали Скупштине општине Стари град, Македонска 42, у 18:30. Позивамо све симпатизере да нам се придруже и учествују у отвореном разговору.

Борба за Београд могла би да буде кључна у борби за демонтирање накарадног партократског система који је већину грађана Србије довео до просјачког штапа и од Србије направио земљу јефтине радне снаге за привилеговану партијску мањину. СНС, сви њихови коалициони партнери и лажна опозиција су победиви у Београду. Готово пола милиона пунолетних грађана Београда није изашло на претходне изборе јер и даље мисле да су сви исти и да се ништа не може променити. Наш посао је да их убедимо у супротно. Једини и прави начин је са јасним, конкретним планом, новим људима и неуморним радом на терену. За ДЈБ тај рад почиње од суботе.

ДЈБ припрема план од 20 тачака за Београд који ће бити основ нашег наступа на београдским изборима. О овоме ћемо говорити на трибини. За Београд припремамо другачију пореску, социјалну, културну и комуналну политику, политику развоја саобраћајне инфраструктуре и јавног превоза, те политику развоја породичног приватног сектора. Ипак, кључна политика ДЈБ остаје департизација јавног сектора, тј. укидање страначког запошљавања, намештених тендера, као и инсистирање на транспарентности градских финансија.

Београд је увек био покретач целе Србије, кључна тачка у борби за пристојну Србију по мери грађана. Београд је увек успевао да подигне глас, да покаже колико уме да буде храбар и да се супротстави свима који су покушали да га понизе. Београд је био свет, ма колико су покушавали и покушавају да га врате у Средњи век. На београдским изборима грађани Београда ће имати велику прилику да отму свој град од партократије која га уништава и учине га поново својим.

Дођите на трибину ДЈБ у суботу у 18:30. Чекамо вас.

Доста је било

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар