Најава

Војин Биљић, председник Београдског одбора гост у Дану уживо, у 17.15, на Н1 телевизији

Београдски одбор ДЈБ је донео одлуку да ДЈБ излази самостално на београдске изборе. Политика ДЈБ је од самог почетка 2014. године била да не прави цензус коалиције и да самостално излази на изборе. Једина коалиција за коју је ДЈБ био и остао отворен јесте широка коалиција левице, деснице и центра за победу на изборима окупљена око ороченог плана у 20 тачака за годину прекретнице. Из овога је јасно да је ДЈБ отворен за договор кредибилних политичких лидера око једне колоне за излазак на изборе. Под кредибилним лидерима сматрамо оне који до сада нису учествовали у креирању и очувању накарадног система.

Војин Биљић биће данас, 10. јула у 17.15 гост у емисији “Дан уживо” на Н1 телевизији.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ključna rečenica u intervju-u:”naš zadatak nije da se bavimo rehabilitacijom stranaka koje su bile na vlasti”.
    E, to je ta razlika između DJB i konkurenata ili saradnika,videćemo šta će biti i to niko ko se trudi da se malo bolje informiše ne može da ne vidi ili opovrgne

  • Žao mi je ali moram da vam kažem svoj utisak slušajući g. Biljića na N1. Na mene je ostavio veoma bled utisak! Očito nije naviknut na neposredan razgovor na tako važnom mediju kao što je TV. Delovao je konfuzno, u nekim slučajevima i nerazumljivo za one gleadaoce koji stavove DJB ionako prete kroz pisanje Informera ili TV Pink! Ja sam ga, pomno slušajući razumeo jer dosta pratim aktivnosti DJB. Ukratko propustili ste priliku da jasno i glasno kažete i pokažete svojih 20 tačaka za promenu vklasti u Bg u koje ja i inače podržavam kao i 20 tačaka za promenu u Srbiji! Jedinno mogu pozitivno da ocenim to da sa g. Aleksićem nije hteo zajedno, obrazlažući, i sa time se slažem, da neko iz Trstenika ne može da bude sagovornik na temu Beograda iako Beograd, uslovno govoreći, veoma zagorčava život svim trstenicima po Srbiji!
    Inače redovno čitam priloga g. Biljića u kojima veoma dobro prikazuje aktualne probleme u Srbiji ali za TV mora neko glagoljiv.
    Pogledajte Vučića, čim zine slaže ali gebelsovski ponavlja i uz osvojene medije laž pretvara u istinu! Ne treba ga kopirati u lažima a li u glagoljivosti, svakako!