Београд Најава Политика

Саша Радуловић у Отвореном разговору о изборима у Београду

Београдски избори су пред нама. То је могућност да грађани Београда врате свој град и одлуке о њему и његовом развоју у своје руке. У недељу, 16. јула од 21 час, на нашем YТ каналу и ФБ-у о београдским изборима, плану ДЈБ у 20 тачака за Београд и изборној стратегији разговараће председник Доста је било, Саша Радуловић.

Када други одлуче шта желе, ми смо спремни за разговор. Очекујемо релевантне политичке актере који могу самостално да изађу на изиборе да формирају своје колоне, одреде принципе, програм и људе и да покушамо да нађемо пресек и постигнемо договор о једној листи. Иницирали смо разговоре о једној листи. Други нису спремни за њих. Времена за чекање нема. Избори би могли бити расписани већ на јесен. Доста је било је одлуку о изласку на београдске изборе донео први зато што је одговорна странка, зато што не калкулише и зато што знамо како хоћемо да радимо. Не играмо политикантске игре, већ желимо да јасним одлукама учинимо живот у главном граду нормалним и пријатним за све његове становнике.

О томе какав план имамо за Београд, у 20 прецизних тачака, где видимо шансе за развој града, а где су потребне хитне мере како би се зауставило његово девастирање, све можете чути у отвореном разговору са председником Доста је било, Сашом Радуловићем, од 21 час, на нашем YТ каналу и Фејсбук страници.

Укључите се, чекамо вас. Постављате питања, дајте предлоге. Добродошли сте.

YТ канал Доста је било.
ФБ страна Доста је било.
21 час.

План ДЈБ у 20 тачака за Београд

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Pozdrav svima
  Postavicu predlog ovde, pa ako je interesantan, prokomentarisite.
  Da li smatrate da bi bilo korisno “konkretizovayi” crvene linije i 20 tacaka za Beograd i na primerima kao:
  – PKB je u takvim i takvim problemima, resenje je to i to.
  Tako i za prevoz, vrtice, skole, grejanje i ostalo. Ozbiljno razraditi, jednostavno oobjasniti.
  Ovo se moze u odstampati kao standardne DJB “novine” a i snimiti kao video “klip” od nekoliko minuta za svaku oblast.
  Nesto slicno kao onih desetak emisija povodom 100 dana vlade.
  Iz sve snage pozdrav Vama Sasa i svim ostalim gledaocima.

 • Pozdrav svima iz sve snage..
  Nemojte radi beogradskih izbora zanemarivati aktuelne probleme Zastava-FIAT, GOSA, GORENJE, Milan Blagojevic – Lucani tragedija. Objasnite gde i kako i se sada moze delovati, ako moze., sta je propusteno. Gde su i u kakvoj su situaciji FAP I 14. Oktovar, famozna Jura, …
  Ovaj podsetnik nije za vecerasnju tribinu, ali neka bude tema nekog clanka za koji dan.
  jedan Zika