Najava

Vojin Biljić, predsednik Beogradskog odbora gost u Danu uživo, u 17.15, na N1 televiziji

Beogradski odbor DJB je doneo odluku da DJB izlazi samostalno na beogradske izbore. Politika DJB je od samog početka 2014. godine bila da ne pravi cenzus koalicije i da samostalno izlazi na izbore. Jedina koalicija za koju je DJB bio i ostao otvoren jeste široka koalicija levice, desnice i centra za pobedu na izborima okupljena oko oročenog plana u 20 tačaka za godinu prekretnice. Iz ovoga je jasno da je DJB otvoren za dogovor kredibilnih političkih lidera oko jedne kolone za izlazak na izbore. Pod kredibilnim liderima smatramo one koji do sada nisu učestvovali u kreiranju i očuvanju nakaradnog sistema.

Vojin Biljić biće danas, 10. jula u 17.15 gost u emisiji “Dan uživo” na N1 televiziji.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Ključna rečenica u intervju-u:”naš zadatak nije da se bavimo rehabilitacijom stranaka koje su bile na vlasti”.
    E, to je ta razlika između DJB i konkurenata ili saradnika,videćemo šta će biti i to niko ko se trudi da se malo bolje informiše ne može da ne vidi ili opovrgne

  • Žao mi je ali moram da vam kažem svoj utisak slušajući g. Biljića na N1. Na mene je ostavio veoma bled utisak! Očito nije naviknut na neposredan razgovor na tako važnom mediju kao što je TV. Delovao je konfuzno, u nekim slučajevima i nerazumljivo za one gleadaoce koji stavove DJB ionako prete kroz pisanje Informera ili TV Pink! Ja sam ga, pomno slušajući razumeo jer dosta pratim aktivnosti DJB. Ukratko propustili ste priliku da jasno i glasno kažete i pokažete svojih 20 tačaka za promenu vklasti u Bg u koje ja i inače podržavam kao i 20 tačaka za promenu u Srbiji! Jedinno mogu pozitivno da ocenim to da sa g. Aleksićem nije hteo zajedno, obrazlažući, i sa time se slažem, da neko iz Trstenika ne može da bude sagovornik na temu Beograda iako Beograd, uslovno govoreći, veoma zagorčava život svim trstenicima po Srbiji!
    Inače redovno čitam priloga g. Biljića u kojima veoma dobro prikazuje aktualne probleme u Srbiji ali za TV mora neko glagoljiv.
    Pogledajte Vučića, čim zine slaže ali gebelsovski ponavlja i uz osvojene medije laž pretvara u istinu! Ne treba ga kopirati u lažima a li u glagoljivosti, svakako!