Beograd Najava

Otvoreni razgovor sa Sašom Radulovićem i OO DJB Zemun

Dragi sugrađani, pozivamo Vas da u subotu 12. avgusta 2017. godine od 19.30 časova dođete u prostorije OO Dosta je bilo – Zemun, Trg Branka Radičevića 4 (I sprat, lokal broj 8, Muhar), na razgovor sa članovima Zemunskog odbora i predsednikom DJB-a Sašom Radulovićem.

Među članovima Zemunskog odbora DJB nalazi se pet odbornika u Skupštini GO Zemun i jedna poslanica u Narodnoj Skupštini Republike Srbije. Kao i do sada, naši predstavnici na lokalnom i republičkom nivou sa zadovoljstvom će želeti da saslušaju probleme sa kojima se svi svakodnevno susrećemo i rado će pokrenuti svaku inicijativu koja će za cilj imati rešenje identifikovanog problema.

Glavni cilj DJB-a je da od Srbije napravimo zemlju u kojoj se lepo i rado živi. To ne možemo sami. Stoga, upućujemo ovaj poziv, kao jedan od načina da se do tog cilja dođe. Kroz otvoreni razgovor i konstruktivnu debatu možete postavljati pitanja, davati predloge, rešenja, sugestije, uputiti kritike itd. Samo takvim pristupom možemo, na što bolji način, doći do opština, gradova i države u kojoj se lepo i rado živi.

Pošto nam se bliže Beogradski izbori, Dosta je bilo je napravio plan za Beograd. Plan je sastavljen uz pomno sagledavanje (ne)funkcionisanja grada i sluh za sve probleme, predloge i rešenja koja su nam upućivana. Međutim, tu se ne zaustavljamo, želeli bismo da čujemo još.

Pored zajedničkog kreiranja lokalnih javnih politika, Zemunski odbor će Vam odgovoriti na sva pitanja vezana za rad na lokalu. Od organizacije tribine, koja je imala za cilj širenje svesti o mogućnosti sprečavanja mahinacija na izborima, preko delovanja u Skupštini GO Zemun, kroz odbornička pitanja i oštro protivljenja partijsko-parazitskom rasipanju našeg novca, do sprečavanja prodaje dela Zemunskog keja. Kako bismo bili korak bliže zemlji u kojoj se lepo i rado živi, dođite da otvoreno razgovaramo u Zemunu.

OO Dosta je bilo – Zemun

Oznake

DJB Zemun

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar