Београд Најава

Позив на састанак са Сашом Радуловићем и ОО ДЈБ Врачар

Општински одбор „Доста је било“ Врачар са великим задовољством позива чланове, симпатизере и све заинтересоване да присуствују састанку одбора са председником „Доста је било“, Сашом Радуловићем. Састанак ће се одржати у просторијама одбора у улици Максима Горког 20, у недељу 13.08.2017. године, са почетком у 20 часова.

Позивамо све заинтересоване да нам се придруже у активном раду и да заједно продискутујемо представљени програм од 20 тачака за град Београд.

Главни циљ ДЈБ-а је да од Србије направимо земљу у којој се лепо и радо живи. То не можемо сами. Стога, упућујемо овај позив, као један од начина да се до тог циља дође. Кроз отворени разговор и конструктивну дебату можете постављати питања, давати предлоге, решења, сугестије, упутити критике итд. Само таквим приступом можемо, на што бољи начин, доћи до општина, градова и државе у којој се лепо и радо живи.

„Доста је било“ има план за Београд са којим хоћемо да Вас упознамо, али желимо да саслушамо што је могуће више предлога, након чега би пронашли најбоља решења за сваку општину у Београду. Представите проблеме са којима се суочавате свакодневно на Врачару или широм града, а у наредном периоду ћемо их заједно решавати.

Срдачан поздрав од општинског одбора ДЈБ Врачар
и видимо се у недељу.