Beograd Najava

Poziv na sastanak sa Sašom Radulovićem i OO DJB Vračar

Opštinski odbor „Dosta je bilo“ Vračar sa velikim zadovoljstvom poziva članove, simpatizere i sve zainteresovane da prisustvuju sastanku odbora sa predsednikom „Dosta je bilo“, Sašom Radulovićem. Sastanak će se održati u prostorijama odbora u ulici Maksima Gorkog 20, u nedelju 13.08.2017. godine, sa početkom u 20 časova.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u aktivnom radu i da zajedno prodiskutujemo predstavljeni program od 20 tačaka za grad Beograd.

Glavni cilj DJB-a je da od Srbije napravimo zemlju u kojoj se lepo i rado živi. To ne možemo sami. Stoga, upućujemo ovaj poziv, kao jedan od načina da se do tog cilja dođe. Kroz otvoreni razgovor i konstruktivnu debatu možete postavljati pitanja, davati predloge, rešenja, sugestije, uputiti kritike itd. Samo takvim pristupom možemo, na što bolji način, doći do opština, gradova i države u kojoj se lepo i rado živi.

„Dosta je bilo“ ima plan za Beograd sa kojim hoćemo da Vas upoznamo, ali želimo da saslušamo što je moguće više predloga, nakon čega bi pronašli najbolja rešenja za svaku opštinu u Beogradu. Predstavite probleme sa kojima se suočavate svakodnevno na Vračaru ili širom grada, a u narednom periodu ćemo ih zajedno rešavati.

Srdačan pozdrav od opštinskog odbora DJB Vračar
i vidimo se u nedelju.

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar