Војводина Саопштењe

Захтевамо оставку градоначелника Суботице

Градски одбор „Доста је било“ из Суботице захтева од градоначелника Богдана Лабана да поднесе неопозиву оставку на ову функцију након објављивања скандалозног аудио снимка у коме се могу чути најбруталније претње и увреде упућене Владимиру Половини.

Не прихватамо извињење упућено грађанима и сматрамо да је изјава дата на ванредној прес конференцији у Градском медија центру у Суботици, у којој оптужује друге политичке субјекте да су „у једном изрежираном случају, користећи његов карактер емотивног човека, успели да избаце оно најцрње из њега“- кукавичлук.

Стога захтевамо од градоначелника Богдана Лабана да се више не крије иза странке, већ да поступи одговорно и оставком врати достојанство часној функцији коју је укаљао. Градоначелник одговара грађанима, не својој странци.

Институције у Србији је урушила партократија, оне су слабе, јер свако може да их злоупотреби или заобиђе. Интерес друштва и њених грађана је да нас воде најбољи међу нама на свим нивоима. Доста је било изградиће систем заснован на правди и праву, једнак за све, и остварићемо мисију којој смо потпуно посвећени. Без Богдана Лабана и њему сличних.

ГО Доста је било Суботица

Ознаке

ДЈБ Војводина

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар