Београд Саопштењe

Отворена канцеларија Доста је било на Новом Београду

У петак 25.08.2017. године, на радост симпатизера, чланова и руководства странке Доста је било, свечано је отворена канцеларија на Новом Београду.

Догађају су, поред преседника Саше Радуловића и потпредседнице Мирославе Миленовић, присуствовали председници и чланови одбора из других општина, али и бројни истомишљеници који су својим доласком подржали овај својеврсни опозициони концепт. Том приликом, Радуловић је поздравио све присутне и најавио скорашњи почетак курса под називом Школа јавних политика, која ће током шест недеља, све чланове београдских општина странке Доста је било, тематски водити кроз грађу из области финансија, буџета, јавне и комуналне политике града Београда.

Председник одбора Нови Београд, Димитрије Мајкић, обратио се гостима уз обећање да ће нова канцеларија бити отворена за све који истински желе да учествују у променама, не кријући задовољство због чињенице да су се многи овом позиву одазвали, разумевајући неопходност изласка из безбојне зоне политичке пасивности.

 

Доста је било, Нови Београд

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар