Beograd Saopštenje

Otvorena kancelarija Dosta je bilo na Novom Beogradu

U petak 25.08.2017. godine, na radost simpatizera, članova i rukovodstva stranke Dosta je bilo, svečano je otvorena kancelarija na Novom Beogradu.

Događaju su, pored presednika Saše Radulovića i potpredsednice Miroslave Milenović, prisustvovali predsednici i članovi odbora iz drugih opština, ali i brojni istomišljenici koji su svojim dolaskom podržali ovaj svojevrsni opozicioni koncept. Tom prilikom, Radulović je pozdravio sve prisutne i najavio skorašnji početak kursa pod nazivom Škola javnih politika, koja će tokom šest nedelja, sve članove beogradskih opština stranke Dosta je bilo, tematski voditi kroz građu iz oblasti finansija, budžeta, javne i komunalne politike grada Beograda.

Predsednik odbora Novi Beograd, Dimitrije Majkić, obratio se gostima uz obećanje da će nova kancelarija biti otvorena za sve koji istinski žele da učestvuju u promenama, ne krijući zadovoljstvo zbog činjenice da su se mnogi ovom pozivu odazvali, razumevajući neophodnost izlaska iz bezbojne zone političke pasivnosti.

 

Dosta je bilo, Novi Beograd

Oznake

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar