VIDEO Београд Политика Саопштењe

Почела ДЈБ школа јавних политика

ДЈБ школа јавних политика почела је вечерас пред великим бројем заинтересованих грађана. Позив ДЈБ да стекну знање које би им омогућило да препознају и решавају конкретне проблеме који чине њихов живот лошијим и тако побољшају своје животне услове, наишао је на одличан одзив, а професор Душан Павловић је још једном показао зашто је један од омиљених професора Београдског универзитета. Пре његовог предавања, које се претворило у веома жив разговор са полазницима школе, са референцама на филмове, серије, кратко су се обратили председник ДЈБ Саша Радуловић и председник Београдског одбора Војин Биљић. 

Саша Радуловић је да Србији није потребан вођа, већ систем, и да нико ко је приступио у ДЈБ није то учинио због вођа, већ због програма који многи већ копирају. Програм ДЈБ подразумева да се у Београду, а потом у целој Србији искорени сиромаштво, а први кораци ка томе су увођење универзалне социјалне заштите, бесплатно школовање, као и смањење пореза и парафискалних намета. Војин Биљић, председник Београдског одбора, рекао је да ДЈБ у сусрет београдским избора излази очишћен од прелетача, са тврдим језгорм странке и прочишћеним одборима. ДЈБ такав улази у кампању у чијем средишту ће бити Београђанин и његови проблеми.

ДЈБ школа јавних политика трајаће 6 недеља, а предавања ће, поред Душана Павловића, држати и Саша Радуловића, Владимир Глигоров и Мирослава Миленовић. ДЈБ школа јавних политика бавиће се политиком у смислу побољшања живота грађана, са жељом да све кандидате за одборнике обучи да препознају проблеме и решавају их. У сусрет београдским изборима, а касније и републичким, практично знање за побољшање живота је следећи корак који сви људи заинтересовани да се у Србији живи боље требало да предузму, а то им ДЈБ школа јавних политика и омогућује.

Доста је било

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар