Beograd Saopštenje

Problemi na Zvezdari nisu prioritet za grad

Da manjak radnika po predizbornim beogradskim gradilištima kojima rukovodi vladajuća većina nije puka slučajnost, govori i (ne)postupanje službi na prijave građana Zvezdare. Objašnjenje sigurno postoji  zašto službe ne odgovoraju na pozive građana, da li je to zbog manjka radnika, velikog obima posla  ili loše organizacije,  na kraju bilo kakvi razlozi malo vrede ljudima koji se na Zvezdari već više od mesec dana bore sa nestašicom vode.

Nakon više od 30 dana od prve prijave dežurnim službama gradskog Vodovoda, problem sa kojim se suočavaju stanovnici ulice Miloša Savkovića i dalje traje. Usled pucanja cevi i izlivanja vode, pritisak u sistemima koji snabdevaju objekte u okolini je na toliko niskom nivou da u pojedinim trenucima voda za piće nestaje u potpunosti.

Odbornička grupa „Dosta je bilo“ Zvezdara je uputila zahtev za hitno postupanje i rešenje ovog problema u najskorijem roku. Činjenica da dežurne gradske službe javnih preduzeća ignorišu probleme građana, veoma zabrinjava i jasno pokazuje preopterećenost gradskih komunalnih službi koje su pred pucanjem.

Dežurne gradske službe javnih komunalnih preduzeća moraju da obavljaju svoj posao, da pomažu građanima kada su pozvani, jer su u većini slučajeva samo oni ti koji mogu da reše problem  i druge alternative za građane jednostavno nema.

Opštinski odbor „Dosta je bilo“ Zvezdara

Oznake

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar