Mediji Politika Saopštenje

Kako su mediji izveštavali o našem pozivu na saradnju PSG-u

Nijedna televizija nije izvestila o pozivu na stratešku saradnju i koaliciju na svim nivoima koji je Predsedništvo Dosta je bilo uputilo Predsedništvu Pokretu slobodnih građana (PSG) Saše Jankovića, kao i o odgovoru koji smo dobili.

Nijedan emiter sa nacionalnom frekvencijom nije smatrao da je dovoljno važna vest da informiše građane Srbije šta je predmet koalicione ponude za stratešku saradnju dva relevantna politička činioca kao što su DJB i PSG. N1 takođe nije objavio vest.

Štampani mediji su preneli kratke tekstove bez detaljnih izveštaja, izjava i analiza. Bavili su se uglavnom odgovorom PSG, ne i time šta je sadržaj ponude DJB. Vest nije dospela ni na jednu naslovnu stranicu.

Podsećamo, predsedništvo DJB je 29. septembra 2017. godine uputilo poziv Predsedništvu PSG Saše Jankovića  na stratešku saradnju na svim nivoima, od svih budućih lokalnih do parlamentarnih i predsedničkih izbora. Predsedništvo PSG je dostavilo svoj odgovor 19. oktobra 2017. godine.

Poziv upućen PSG-u u skladu je sa stavom DJB da samo novi nekompromitovani ljudi koji nisu zloupotrebljavali javne resurse, nisu učestvovali u korupciji i partijskom zapošljavanju, sa konkretnim programom mogu pobediti na izborima.

Reciklirani političari, “Petar, Žika i Mika” kako ih naziva PSG, ili Kurta i Murta kako ih zove DJB, koji bi da peru biografiju sarađujući sa novim političkim snagama, po našem mišljenju ubijaju šanse za promenu ovog nakaradnog partijskog, parazitskog sistema u kome živimo, a koji ubija Srbiju.

Danas - DJB objavio prepisku sa PSG
V.Novosti - Janković odbio Radulovića
Blic - DJB pisao Jankoviću, on odbio saradnju
Kurir - Radulović ponudio saradnju Jankoviću

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • DJB je autentična politička organizacija, i nema ih još puno sličnih u Srbiji, bar po toj osobini “autentičnost”…., još Dveri, i tu je tačka na spisku…,.Autentični jer nisu proistekli “ispod šinjela” Demokratske stranek! Nije mi jasno, upravo iz tog razloga zašto i čemu toliki žal što vas PSG kao “…s đona” otresao jednim ironičnim saopštenjem. Ja, ali verovatno i mnogi srugi birači cene kod DJB tu osobinu. Ako ne žele saradnju “s vami” dokle ćete padati ničice u očima sopstvenih birača pravdajući se da ste uložili napore da Vas baš BAS PSG izabere među mnogim političkim organibzacijama kao “poželjnu udavaču” za stratešku saradnju….dakle, što pre zaboravite PSG, ionako ste bolji od njih i svu energiju usmerite na ovaj sajt, društvene mreže, skupštinski rad i pripreme za lokalne izbore, i puno uspeha…, niste stožerna stranka opozicije i ne nastojite da to budete. Nemate prohodnost u medijima, ali tu ima prostora da se Vaš rad unapredi. Zasučite rukave, pa ih jednako “satanizujte” kao i oni Vas, ili im se “ulagujte”…, što ovi definitivno očekuju.

  • Pozdrav svim iz sve snage.
    Komentar pisem po secanju kada je bio odgovor PSG-a i neke od ovih tekstova sam procitao.
    Neke od navedenih komentara u medijim sam video i ovaj put mislim da pisani mediji nisu bili toliko nekorektni prema DJB.
    Nisu napali nas DJB da se dodvorava Sasi Jankovicu koji ima veci rejting, nisu se podsmevali DJB-u sto ga je PSG odbio. Cak naprotiv pisani mediji su nekako bili korektniji.
    Elektronski, koji su imali mogucnost da pozovu naseg Sasu i Sasu Jankovica u svoje stufije zajedno ili odvojeno, su nastavili po starom.
    Nebitno ali da napisem svoje misljenje.
    Sasa Jankovic mi je nejasan zbog, po meni preranog ulaska u predsednicku trku i ne izjasnjavanja oko podrske ako bude drugog kruga.
    Vuj Jeremic (koga ne pomonjte) mi je nejasan sto se izjasnio da postuje rezultat Sase Jankovica i da sa tim nema problema, da li se to nazire zelja da se “pobedi” vucic a nakaradni sistem samo popravi umesto da se izmeni?
    Jedan Zika pozdravlja sve iz sve snage

  • Da li mislite da bi mozda bilo bolje da Dusan Pavlovic postane predsednik stranke? Vucic je blatoidima isprljao Radulovica, i to odbija apstinente. A imati profesora kao predsednika stranke (i to dobrog poput Pavlovica) je i dobar marketinski potez.

    • Pozdrav Vama Nikola i svim ostalim.
      Moje misljenje je da ce apstinente animirati upravo ako Sasa Radulovic ostane predsednik stranke. Kada se jedno po jedno blacenje razotkrije kao laz, to ce postici veoma interesantan efekat.
      Pozdrav svima iz sve snage od jednog Zike

  • “MI SAMI ” i oni ” ZAUVEK ZAJEDNO” . Nema druge nego da Radulovic ispljune vodu iz usta i pocne da prica o VLADAJU EM SISTEMU koj nije ni Milosevic,Draskovic,Seselj,Kostunica,Djindjic,Canak,Vucic,Markovic,Jankovic,Jeremic,Obradovic i svi ostali manje vazni. Podrzavam Radulovica jer ima veliku hipoteku VLADAJUCEG SISTEMA . Ulog je veliki,a revolucije jedu svoju decu. Vredi mu pokusati ako mu je nesto sveto.

    DOSTA JE BILO,nema druge.