Војводина Политика Саопштењe

Сјаши Курта, да узјаше Мурта

До када ће партократија да влада овом земљом?
Да ли су изневерена очекивања 5 октобра?
Зашто расте број апстинената?
Да ли народ жели истинске промене нашег система?
Да ли има уопште наде за Србију?

Све су ово питања која муче већину грађана Србије.

До промена Милошевићевог режима бирачи су имали један једини циљ – срушити Милошевића. Милошевић је поражен, али је систем опстао. Досовска власт се након тога урушила сама од себе. На исти начин урушиће се и власт СНС-а. Појешће их партократија. Партијска подела плена разара целокупно друштво. Власт и политика у Србији поистовећују са старом народном изреком: “О Курти и Мурти”. Сматрамо да је предходна власт до 2012 године, оличење “Мурте”. Садашња власт на са свом челу има оличење Курте. Нема промена ако сјаше Курта, а узјаше Мурта. Све остаје исто.

Оваква накарадна партијска политика годинама трује грађане Србије. Сваког дана по 24 сата медији сервирају исту причу. Бирачи добијају искривљену слику да буквално у нашој земљи ништа не може да се промени. Стално се врте исти људи на јавним функцијама, преоблаче партијске дресове и годинама опстају.

Србији требају нови људи који могу да демонтирају стари систем.

Покрет Доста је било је става да новим људима треба дати шансу. Оштро ћемо се борити против сваког даљег партијског запошљавања. Лаж је да постоји забрана запошљавања у јавним службама. Она постоји само за грађане који нису привржени владајућој коалицији. Таква политика мора нестати.
Да ли верујете старим, истрошеним кадровима? Ми им не верујемо, јер су нас милион пута уверили да нису способни да воде ову државу.

Доста је било се бори да ОВИ (садашњи) оду, а да се ОНИ (бивши) поново не врате.

ВЕРУЈТЕ НАМ, МИ СМО ДРУГАЧИЈИ, ЈЕР СТОЈИМО ИЗА СВЕГА ШТО ГОВОРИМО.

 

Градски одбор Доста је било Кикинда

Ознаке