VIDEO Politika Skupština

(VIDEO) Saša Radulović: Da li je direktorka Agencije za borbu protiv korupcije podnela ostavku jer je istraživala donatore SNS?

Direktorka Agencije za borbu protiv korupcije podnela ostavku bez ikakvog obrazloženja. Da li je ova ostavka u vezi sa 2,2 miliona evra koje je preko 6000 donatora uplatilo SNSu? Da li su vršeni pritisci na direktorku da prekine istragu?

Pitanje za premijerku Anu Brnabić: Šta kvalifikuje Vulina za ministra odbrane, šta kvalifikuje Zoranu Mihajlović za ministra saobraćaja ili Nenada Popovića? Nemaju nikakve kvalifikacije za ove poslove.

Pitanje za predsednicu skupštine Maju Gojković: Zašto zloupotrebljava zvonce i omogućava vladajućoj većini da glasa na zvonce? Time se unižava dostojanstvo skupštine.

Pitanje za Agenciju za borbu protiv korupcije: Da li ste tražili od ministra odbrane Vulina 22 avionske karte kao dokaz da je tako preneo više od 200.000 evra koje mu je navodno pozajmila tetka iz Kanade za kupovinu stana?

Pitanja za predsednika Srbije: Kada će podneti ostavku na mesto predsednika SNS pošto je od 2014. u sukobu interesa i ne predstavlja sve građane Srbije? Kada će početi da poštuje zakon i odgovara na pitanja poslanika, samo DJB mu više od 30 puta postavio pitanje.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • A šta ako je počela da proverava kako i dalje funkcioniše G17 (nezvanični koalicioni partner vlasti) odn. kojim parama se
    oni i dalje finansiraju? Da li i njima novac stiže od “donacija” ili mozda od tendera i javnih nabavki koje još uvek vode njihovi ljudi po raznim institucijama?