Ауторски текст Источна Србија Финансије

Новогодишње играрије: сјај и беда Зајечара

Посматрајући буџет града као своју личну касицу прасицу  СНСовска власт је мудро закључила да Зајечарцима  недостаје адекватна новогодишња расвета у виду километара светлећих каблова, једног 3Д пингвина и једне  3Д фигуре ескимског игла .

У Зајечару свега има , али ето десило се да Зајечарцима  недостају  баш ови реквизити  те је власт  брзо из буџета издвојила средства и јавном набавком обезбедила неопходно.

Каква власт ! Страшна власт !

Јавна набавка је спроведена , уговор додељен.

Фирма  DOO „Keep light“ из Београда добила је Уговор у износу 2.675.280. динара.

Поменута фирма је постала позната по томе јер  више година уназад  СНС власт у Београду од ње обезбеђује новогодишње украсе ,  а портал Пиштаљка је за овогодишњу  београдску набавку  утврдио да је реч о намештеном тендеру , пошто је Град  Београд тражио да се купе искључиво украси грчког произвођача које у Србији продаје само Кип Лајт.

https://pistaljka.rs/home/read/576

По угледу на Београд и  власт у Зајечару је  одлучила да „ помогне“ овој приватној фирми да приходује још који милион . Наравно, преко леђа грађана Зајечара ,односно од  наших пара.

Док светле зајечарске улице у новогодишњој ноћи ,врти се во на ражњу , пева бенд на бини, можда ће се  у зајечарском породилишту зачути плач бебе. Она ће доћи на свет у условима недостојним времена у којем живимо , јер је партократија годинама уназад урушавала град ,институције и установе баш као што то ради и ове године . Уместо да улаже у приоритете власт мора да на овај начин храни партијску машинерију.

Кажу да неке ствари упаковане и у златну фолију ипак смрде. Тако и ова новогодишња расвета концерт и све остало за шта ће се потрошити новац ,  воњају на  партију  и партијске одлуке и показују како се  партократија међусобно помаже и чини све да задржи своје позиције и власт.

Рашчанин Мирјана

Координаторка “Доста је било”  Зајечар

Ознаке

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Vlasnik Keep light – konobar iz TE Obilic je odlicno poznat gradjanima Beograda jer ih je ojadio za stotine obdanista, stotine autobusa, stotine bolnica i jos mnogo toga. Dosta je bilo PRANJA PARA i pljacke ekipe oko i u Keep light. Zato jasno i glasno kazemo da se gospodin Radovan privede na informativni (bez pratnje gospode sa Banjice). Ako se ovaj covek i njegovi saradnici sa Banjice momentalno ne nadju tamo gde treba, GRADJANI BEOGRADA ce so oglasiti i bice prinudjeni da se SAMI BRANE. Lee.

    • To se zlo iz Beograda presipalo i u provinciju . Gradonačelnik Zaječara se za tu funciju nagodio sa SNS-om pa nam je na leđa natovario SNS partijske prilepke da nam zajedno otimaju novac i finansiraju državnu mafiju. Ni građani Zaječara neće sedeti skrštenih ruku, iskreno verujem da ce im se oduzeti sve steceno na ovaj nacin,da ce provesti godine u zatvoru za sve prljave poslove kojima su se bavili i da se nikada više neće pojaviti u javnom i političkom životu.