VIDEO Скупштина Финансије

(ВИДЕО) Када грађанима завучете руке у џепове, добијете низак привредни раст

Дошли смо до краја фарсе о буџету. Прво су објединили расправу са још 30 закона, расправу о буџету ставили на 6. место, а на прва два закона поднели 320 амандмана како буџет никада не би дошао на ред. Ми нисмо насели и сачували смо своје време за крај.

Дефицит није смањен јер је држава штедела, већ јер је подигла порезе, односно завукла руке у џепове вас, грађана. Да се увео ред у јавна предузећа, за овиме не би било потребе.

Када завучете грађанима руке у џепове повећањем пореза, оно што добијате је низак привредни раст. Оно што треба урадити је увести прогресивно опорезивање уз снижавање пореза.

Доста је било

Доста је било

3
Оставите коментар

avatar
2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
PetarПеђа ПоледицаSvedok Recent comment authors
најновији најстарији
Svedok
Гост
Svedok

jos jedna sitnica na sve ovo sto ste izneli. neznam da li znate da se samo u nazadnjackoj Srbiji i nigde vise u svetu, na energent iz obnovljivih izvora placa akciza. Na biodizel koji se pravi iz koriscenih-otpadnih jestivih ulja obracunava se akciza od 54 din/lit od 2013 godine. Tako je unistena prizvodnja malih proizvodjaca koki su preradom otpadnih ulja doprinosili zastiti sredine

Petar
Гост
Petar

Mislim da bi trebalo napraviti jedan sajt sa listom greha kao sto je ovaj jer normalan covek jednostavno ne moze da pohvata i popamti sve a dobro bi dosao kao zapusavac usta ili osvescivac za nesvesne.

Пеђа Поледица
Гост
Пеђа Поледица

Браво Саша!
Хвала Вам.