VIDEO Београд Говор Догађај Политика

Верујем да је могућ бољи живот и желим да живим у овој земљи

У фебруару 2016. године у Немачку ми одлази другарица из детињства, после 12 година рада у медицини. Одводи супруга и дете. Исте године у августу у Словенију одлази други пријатељ, после 20 године радног стаза. Неаредне године ће одвести целу породицу.

У априлу ове године у иностранство одлази и најмлађа сестра јер ни годину дана од дипломирања није успела да пронадје посао у струци. У међувремену сазнајем да још троје мојих познаника похађа курс страног језика у жељи да оду из Србије и да се никад не врате.

У Доста је било сам се учланила у жељи да покушам да променим нешто како би сви они који су отишли пожелели поново да живе у Србији и како би сви они који живе у њој живели достојанствено.

Тим коме припадам има и знање и вољу и жељу да промени многе погрешне одлуке које су донете и промени овај систем у коме је све дозвољено. Само ако свако буде радио свој посао одговорно и најбоље сто уме можемо бити сигурни да ће нам свима бити добро.

Пуно је проблема које је потребно решити, али ако у њихово решавање кренемо одмах, могуће је добити борбу. Верујем да је могућ бољи живот и желим да живим у овој земљи.

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар