Beograd Najava Finansije

Sinišina jelka – osmo svetsko čudo

Povodom predstojećih praznika, ali i novogodišnje rasvete koja ne prestaje da iznenađuje i seni svojom skupoćom i nameštenim tenderima, DJB mladi u četvrtak 28. decembra u 19č okupiće se u Knez Mihailovoj, razgovarati sa građanima i deliti novogodišnje čestitke.

Nadomak Sinišine veštačke jelke sa plišanim i plastičnim ukrasima ‘’vredne’’ 83.000 evra, DJB mladi će razgovarati sa građanima i pitati ih kako se osećaju povodom toga što je osmo svetsko čudo stiglo baš u Beograd.

Akcija ima za cilj da skrene pažnju na koruptivne poslove gradske vlasti, jednu od najskupljih jelki na svetu koju građani plaćaju 83.000 evra, prevremeno postavljenu novogodišnju rasvetu koja nas je samo ove godine koštala gotovo 200 miliona dinara i mnoge druge probleme u glavnom gradu.

Želimo vam srećnu Novu godinu i predstojeće praznike.

Želimo vam novu gradsku vlast koja vas neće obmanjivati i pljačkati i koja će ulagati u obrazovanje, zdravstvo, infrastrukturu i ostale stvari koje su od suštinskog značaja za život građana, a ne u fontane, jarbole i skupocenu rasvetu.

Da u 2018. birate pametno.

Forum mladih DJB

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar