Ауторски текст Београд Државна управа Унутрашњи послови

Док је оваца, биће и шишача!

У интернет издању магазина “Таблоид”, освануо је чланак под називом „Срам те било Милосаве Миличковићу“ у коме се Државни секретар МУП-а Републике Србије од стране преварених чланова СНС-а оптужује за превару и изнуду. У истом тексту се помиње наводна сарадња Миличковића са браћом Вучић и Славишом Кокезом а све у контексту озбиљних индиција да се именовани баве криминалном активношћу.

Поставља се питање ко треба да реагује у смислу провере оваквих информација и предузимању одговарајућих казнених мера према именованима ако се прича потврди?
Очито је да је тужилаштво под тешким притиском, да је судство већ поклекнуло (доносе се срамне пресуде а криминалци ослобађају или кажњавају мерама које вређају интелигенцију и најнеобразованијих грађана Србије).

Каква се порука шаље јавности?

Да ли су криминалци убили државу и сада се грађанима отворено смеју у лице кажу „Ми смо власт и може нам се”?

Када знам да је господин Миличковић, ради притиска на судство и подршке свом партијском другу Небојши Стефановићу, извео испред суда председника ГО Раковица и начелнике неколико општинских служби у радно време, када и летимично претрчим преко неких власничких трансакција и продаје некретнина (поменимо само земљиште поред аутопута на коме је сада постављена „Икеа”) стичем утисак да се управо о таквој поруци ради.

Небојша Анастасијевић
ДЈБ Раковица

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар