Autorski tekst Beograd Državna uprava Unutrašnji poslovi

Dok je ovaca, biće i šišača!

U internet izdanju magazina “Tabloid”, osvanuo je članak pod nazivom „Sram te bilo Milosave Miličkoviću“ u kome se Državni sekretar MUP-a Republike Srbije od strane prevarenih članova SNS-a optužuje za prevaru i iznudu. U istom tekstu se pominje navodna saradnja Miličkovića sa braćom Vučić i Slavišom Kokezom a sve u kontekstu ozbiljnih indicija da se imenovani bave kriminalnom aktivnošću.

Postavlja se pitanje ko treba da reaguje u smislu provere ovakvih informacija i preduzimanju odgovarajućih kaznenih mera prema imenovanima ako se priča potvrdi?
Očito je da je tužilaštvo pod teškim pritiskom, da je sudstvo već pokleknulo (donose se sramne presude a kriminalci oslobađaju ili kažnjavaju merama koje vređaju inteligenciju i najneobrazovanijih građana Srbije).

Kakva se poruka šalje javnosti?

Da li su kriminalci ubili državu i sada se građanima otvoreno smeju u lice kažu „Mi smo vlast i može nam se”?

Kada znam da je gospodin Miličković, radi pritiska na sudstvo i podrške svom partijskom drugu Nebojši Stefanoviću, izveo ispred suda predsednika GO Rakovica i načelnike nekoliko opštinskih službi u radno vreme, kada i letimično pretrčim preko nekih vlasničkih transakcija i prodaje nekretnina (pomenimo samo zemljište pored autoputa na kome je sada postavljena „Ikea”) stičem utisak da se upravo o takvoj poruci radi.

Nebojša Anastasijević
DJB Rakovica

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar