Косово и Метохија Људска права Полиција Саопштењe

Саучешће породици Оливера Ивановића

Доста је било изражава искрено саучешће породици Oливера Ивановића, лидера Грађанске иницијативе „Слобода, демократија, правда”, који је јутрос преминуо након што је на њега пуцано испред његове канцеларије у Косовској Митровици. Њихова жртва и губитак је немерљив.

Ово је велики губитак и за све грађане Србије, нарочито грађане на Косову и Метохији. Оливер Ивановић је био искрени борац за људска права у јужној српској покрајини. Залагао се за бољи живот Срба, али је несебично помагао и албанско становништво о чему никад није лично говорио.

Овим убиством Србија је изгубила великог борца за Косово и Метохију, који се несебично давао.

Од надлежних органа очекујемо само једно: брзо и ефикасно привођење правди убица и налогодаваца. На власти у Београду и у Косовској Митровици је СНС. На власти у Приштини је Харадинaj  уз подршку СНС-а. Оливер Ивановић је био једини опозициони политичар у Косовској Митровици. Речи су јефтине и уместо њих очекујемо само дела.

Доста је било

Доста је било

5
Оставите коментар

avatar
2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
VukduskoTranksDuci Recent comment authors
најновији најстарији
Duci
Гост
Duci

Ovo mu je bolje od raspisivanja parlamentarnih izbora.

Tranks
Гост
Tranks

Ovo će mu biti izgovor da sada raspiše i parlamentarne.

Tranks
Гост
Tranks

Saučešće porodici i svim Srbima sa KiM.Da se ispitaju tvrdnje Teše Tešanovića da iza ubistva stoji SNS.

dusko
Гост
dusko

Slovenački političar Kučan je u jednoj raspravi sa Janezom Janšom upotrebio rečenicu, „prvo diskvalifikacija a onda likvidacija“! U primeru Đinđića rešeno je ko je izvršio likvidaciju ali ne i ko je bio autor „diskvalifikacije“! Ovaj zločin me upravo asocira na tako nešto! Gledam ovog Đurića koji danas krokodilske suze roni a koji je mesec nazad pred izbore na Kosmetu govorio o Ivanoviću kao o najvećem neprijatelju Srba uopšte! Koji cinizam? Da je barem iskoristio priliku pa odćutao svoje javljanje !

Vuk
Гост
Vuk

Vreme je za treci srpski ustanak