VIDEO Београд Интервју Политика

(ВИДЕО) Сарадња са Дверима ће скренути пажњу јавности да је кључно питање на изборима промена система

Декларација коју смо потписали са Дверима има неколико зачкољица, једнa је да нема сарадње са СНС. Ми желимо да СНС нестане не изборима са политичке сцене Србије.

Многе је шокирала наша сарадња са Дверима. Надамо се да ће се пажња јавности сада скренути на то да је кључно питање избора промена система, заустављање корупције и лоповлука. Ја са лоповом не могу да расправљам о идеолошким питањима, а са поштеним могу.

Вучић крши Устав Србије јер је и даље на месту председника СНС и као носилац листе у кампањи за београдске изборе. Са жаљењем морам да кажем да је странка за коју сам ја гласао до 2012. и њен тадашњи председник Тадић радила то исто.

Водићемо кампању на терену. Имамо програм План ДЈБ у 20 тачака за Београд који ћемо представити грађанима, али на једноставан начин.

ДЈБ ће сматра да смо претрпели неуспех на београдским изборима ако не остваримо двоцифрен резултат.

Ако не остваримо добар резултат, то ће имати последице по нашу организацију. Ја нисам ушао у политику да 15 година имам малу подршку као Чеда Јовановић.

План ДЈБ у 20 тачака за Београд

 

 

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Uopste nije sporno da je fundamentalno pitanje demokratski fundament drzave, ili u ovom slucaju grada. Ali, ko vama garantuje da ce se Dveri ponasati kao sto ste se dogovorili? A, ako vama (i nama) zabiju noz u ledja, kolike ce biti posledice za onoga ko im je pomogao da dodju na vlast?

    Samo se nadam da mislite o tome.