Безбедност Косово и Метохија Политика Саопштењe

Уместо одговора ко је и зашто убио Оливера Ивановића, путујући циркус Александра Вучића на КиМ

Пре четири дана је у Косовској Митровици убијен најјачи опозициони политичар са Косова и Метохије Оливер Ивановић. Јавност очекује од власти и у Београду и у Приштини хитно привођење правди убица и налогодаваца. А шта добијамо уместо тога? Шта ради данас Вучић на Косову и Метoхији?

Грађани Србије и Косова и Метохије свакодневно добијају дозу пропаганде чији је циљ да скрену пажњу јавности са главног питања откривања убица и налогодаваца на тобожњу забринутост Београда и Приштине за грађане Косова и Метохије и на неозбиљне приче о томе на кога је запаљени аутомобил последњи пут био регистрован.

Александар Вучић је последњи пут био на Косову и Метохији 2016. године. Две године није нашао за сходно да као председник Владе, а сада и као председник Србије, покаже забринутост за безбедности и квалитет живота грађана. Данас се сетио.

Са њим иде и путујући циркус СНС-а  изводећи на улице неколико хиљада људи и уводећи радну обавезу за запослене у школству и здравству који ће га дочекати “са одушевљењем”.

Убиство Оливера Ивановића је политичко убиство. На власти у Косовској Митровици је СНС. На власти у Приштини је Харадинај уз подршку СНС-а. На власти у Београду је СНС.

Доста је празних речи, пропагандног и путујућег циркуса. Грађани очекују дела. Ко је убио Оливера Ивановића и зашто?

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Gradjani koji su trenutno u sali u Lapljem selu ne bi se slozili sa vama .Njima ovo ne lici na putujuci cirkus. Narod je na ivici egzistencije, svi imaju razlicite probleme. U takvoj situaciji i takvom okruzenju lako je manipulisati i skrecati vodu na svoju vodenicu. Nista nije bolje ni u centralnoj Srbiji pa i u samom Beogradu. Morate uci medju narod , videti sta ih muci i to im obecati. Morate nesto nauciti i od ovih koji nam se ne svidjaju. DS i njima slicni bacili su fokus na nezadovoljnu gradjansku elitu. Medjutim njih je malo , kad se raspodele na stranke , a takvih stranaka je previse , normalno je da ce i razultati na izborima biti losi.
    Biraci se ne smeju napadati svaki glas je dragocen. Bacite biracima kosku kao sto su ovi uradili sa penzionerima. Smanjili su penzije penzionerima koji navodno imaju velike penzije . To su podrzali penzioneri sa malim penzijama i naravno podrzali ovakav potez i podrzali ovu vlast. Ili , napad na prosvetare kako drze privatne casove i da su im plate visoke za ono sto rade. I ovo opet progutaju oni koji su bezali od skole i oni naravno podrze vlast. I da ne nabrajam vise .
    Tesko je izvesti nove glasace , pridobijte ove koji vec izlaze. Verujte mi nije to neki veliki problem.

  • Svojim ponanjem SNS cirkus je potpuno transparentno i jasno pokazao ko je naručilac i izvršioc ovog najtežeg krivičnog dela. Nadam se da će biti osuđeni na višegodišnje robije sadašnji predsednik i sadašnji ministar policije, kada se uspostavi vladavina prava i pravna država. Ovo je drugo počinjeno ubistvo. Ne zaboravite stradao je i čovek prilikom rušenja objekata u Sava Mali. Najgore je to što su povodom ovog političkog ubistva dobili mig amerikanaca, a isto je izvršeno u trouglu ameri-albanci-srbi. Amerima je smetao Oliver Ivanović kao čovek koji istinski brani narod na Kosmetu pre svega na severu, nisu mogli da ga politički “uklone” ali su uspeli na ovaj način sa srpskim prodanim dušama. Naravno, te prodane duše će verujem biti osuđene na višegodišnje robije! Da je sve urađeno u ovom trouglu, pokazuje ponašanje sve tri pomenute strane nakon ubistva. Osuđujem i četvrtu rusku, koja je trebala da zaštiti gospodina Olivera Ivanovica ukoliko je imala saznanja šta će se desiti a još gori je slučaj ako su dozvolili sebi da za sve ovo nisu znali, ali bojim se da nisam u pravu.