Bezbednost Kosovo i Metohija Politika Saopštenje

Umesto odgovora ko je i zašto ubio Olivera Ivanovića, putujući cirkus Aleksandra Vučića na KiM

Pre četiri dana je u Kosovskoj Mitrovici ubijen najjači opozicioni političar sa Kosova i Metohije Oliver Ivanović. Javnost očekuje od vlasti i u Beogradu i u Prištini hitno privođenje pravdi ubica i nalogodavaca. A šta dobijamo umesto toga? Šta radi danas Vučić na Kosovu i Metohiji?

Građani Srbije i Kosova i Metohije svakodnevno dobijaju dozu propagande čiji je cilj da skrenu pažnju javnosti sa glavnog pitanja otkrivanja ubica i nalogodavaca na tobožnju zabrinutost Beograda i Prištine za građane Kosova i Metohije i na neozbiljne priče o tome na koga je zapaljeni automobil poslednji put bio registrovan.

Aleksandar Vučić je poslednji put bio na Kosovu i Metohiji 2016. godine. Dve godine nije našao za shodno da kao predsednik Vlade, a sada i kao predsednik Srbije, pokaže zabrinutost za bezbednosti i kvalitet života građana. Danas se setio.

Sa njim ide i putujući cirkus SNS-a  izvodeći na ulice nekoliko hiljada ljudi i uvodeći radnu obavezu za zaposlene u školstvu i zdravstvu koji će ga dočekati “sa oduševljenjem”.

Ubistvo Olivera Ivanovića je političko ubistvo. Na vlasti u Kosovskoj Mitrovici je SNS. Na vlasti u Prištini je Haradinaj uz podršku SNS-a. Na vlasti u Beogradu je SNS.

Dosta je praznih reči, propagandnog i putujućeg cirkusa. Građani očekuju dela. Ko je ubio Olivera Ivanovića i zašto?

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Gradjani koji su trenutno u sali u Lapljem selu ne bi se slozili sa vama .Njima ovo ne lici na putujuci cirkus. Narod je na ivici egzistencije, svi imaju razlicite probleme. U takvoj situaciji i takvom okruzenju lako je manipulisati i skrecati vodu na svoju vodenicu. Nista nije bolje ni u centralnoj Srbiji pa i u samom Beogradu. Morate uci medju narod , videti sta ih muci i to im obecati. Morate nesto nauciti i od ovih koji nam se ne svidjaju. DS i njima slicni bacili su fokus na nezadovoljnu gradjansku elitu. Medjutim njih je malo , kad se raspodele na stranke , a takvih stranaka je previse , normalno je da ce i razultati na izborima biti losi.
    Biraci se ne smeju napadati svaki glas je dragocen. Bacite biracima kosku kao sto su ovi uradili sa penzionerima. Smanjili su penzije penzionerima koji navodno imaju velike penzije . To su podrzali penzioneri sa malim penzijama i naravno podrzali ovakav potez i podrzali ovu vlast. Ili , napad na prosvetare kako drze privatne casove i da su im plate visoke za ono sto rade. I ovo opet progutaju oni koji su bezali od skole i oni naravno podrze vlast. I da ne nabrajam vise .
    Tesko je izvesti nove glasace , pridobijte ove koji vec izlaze. Verujte mi nije to neki veliki problem.

  • Svojim ponanjem SNS cirkus je potpuno transparentno i jasno pokazao ko je naručilac i izvršioc ovog najtežeg krivičnog dela. Nadam se da će biti osuđeni na višegodišnje robije sadašnji predsednik i sadašnji ministar policije, kada se uspostavi vladavina prava i pravna država. Ovo je drugo počinjeno ubistvo. Ne zaboravite stradao je i čovek prilikom rušenja objekata u Sava Mali. Najgore je to što su povodom ovog političkog ubistva dobili mig amerikanaca, a isto je izvršeno u trouglu ameri-albanci-srbi. Amerima je smetao Oliver Ivanović kao čovek koji istinski brani narod na Kosmetu pre svega na severu, nisu mogli da ga politički “uklone” ali su uspeli na ovaj način sa srpskim prodanim dušama. Naravno, te prodane duše će verujem biti osuđene na višegodišnje robije! Da je sve urađeno u ovom trouglu, pokazuje ponašanje sve tri pomenute strane nakon ubistva. Osuđujem i četvrtu rusku, koja je trebala da zaštiti gospodina Olivera Ivanovica ukoliko je imala saznanja šta će se desiti a još gori je slučaj ako su dozvolili sebi da za sve ovo nisu znali, ali bojim se da nisam u pravu.