Медији Политика

Мониторинг медија: Гостовања на Н1 у јануару 2018.

Током јануара ове године у политичким емисијама на телевизији Н1 гостовали су опозициони политичари:

 

Борко Стефановић, 16. jануара у емисији Дан уживо

Бојан Пајтић и Драгољуб Мићуновић, 24. jануара заједно у емисији Дан уживо

Драган Ђилас, 19. jануара у емисији Нови дан

Борис Тадић, 12. jануара у емисији Дан уживо

Зоран Живковић, 14. jануара у емисији Нови дан заједно са Маријом Јањушевић

Милош Јовановић, 26. jануара у емисији Нови дан

Мариника Тепић, 29. jануара у емисији Нови дан

Александар Шапић, 10. јануара у емисији Нови дан 

Драган Шутановац, 30. jануара у емисији Нови дан

Ниједан представник Доста је било није био гост у некој од емисија од почетка 2018. Године.

 

Повезани текстови:

Чињенице о гостовању ДЈБ на ТВ Н1 од председничких избора до данас

Насловне странице Данаса

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Nadajmo se da ce ispraviti ovu nepravdu i da ce vas pozvati na gostovanje u nekoj od emisija, jer je N1 ostala jedina opoziciona TV koju jos gledam i citam njihov sajt. Sve ostale je AV potkupio, a danas nazalost u Srbiji je sve na prodaju a obraz i postenje vise namaju cenu.

  • Jel zaista mislite da je N1 opoziciona televizija. Imaju i oni svoje favorite to su nezreli političari koje ste gore naveli. Uz to ni juće onaj mutavi Han nije pozvao na razgovor DJB i Dveri. Znači imaju svoje favorite, ljigavce.

 • Да није то због вашег става о Косову који американци не воле?
  Узгред, нема вас ни у њиховим вестима.

 • Budući da ovu TV prozivaju da je “CIA – TV”, s najvišeg niova države, predlažem da u razgovoru za izbore sa građanima. Predlažem da onako kroz šalu, a usvakoj šali ima istine, kažete ove stvari. Neka ovo bude dokaz građanima, da niste ničiji, pa ni “američki igrači”. Recite: “Neće nas pozove u gostovanje N1, vlast kaže da su CIA – Tv. Pogledajte koga sve zovu”. Da ovi odu, a da se oni ne vrate. Do Oslobođenja.. Pozdrav dobrim ljudima i pogledajte ovo red je radi kolacije, a slabo se širi internetom: https://www.youtube.com/watch?v=T8lEvRFi9VY , Napomena: Ovdje mora odovarati ovaj svjedok, ako laže ili AV, ako je istina. Trećeg nema, širi dalje…

 • Izgleda da im se ne sviđa onaj deo slogana “… a da se oni ne vrate”. Mislim da će DJB da se vrati na N1 posle beogradskih izbora. Moraće i oni da “prihvate realnost”.

 • Hteo bih da napišem da sam danas pokušao da ostavim komentar na N1. Komentar je bio pristojan ali nije objavljen. Upućena je kritika na račun kolumne za ovu nedelju koju piše Draža P. Svi mediji u Srbiji očigledno imaju podešen “filter” pa što ne bi i N1.

  • Jedno vreme su uredno objavljivali komentare.Sada ni jedan pozitivan komentar o ovoj koaliciji ne objavljuju.Eno pod BG izbori ima deo intervjua B.Obradovica u Blicu.Pogledajte,sve negativni komentari.Kao da neko to uopste cita, ljudi gledaju televiziju i sad i komentari su problem