VIDEO Beograd Privatizacija Privreda

(Video) Luka Beograd simbol pljačkaške privatizacije

Zemljište Luke Beograd je površine 200 hektara. Prodata je Milanu Beku po duplo nižoj ceni od procenjene, a zemljište dato besplatno. Sada se komad po komad jedne od najatraktivnijih lokacija u Beogradu odvaja i namenjuje za stambeno-poslovne zgrade i prodaje po ceni većoj nego što je cela Luka Beograd privatizovana. Kada dođemo na vlast, nećemo štititi tajkune i njihov profit, a zemljište će biti korišćeno u interesu građana.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

 • Samo bez balona, situacija je previše ozbiljna.Ozbiljno, i udarite jos jače.
  Biću van teme, ali izašla je vest:
  “BEOGRAD-Pokret Dveri saopštio je danas:”Kao političari koji smatraju da je prihod od Hipodroma vrlo bitan za popunu gradske kase, što će kasnije omogućiti ulaganje sredstava u nove projekte od koristi Beogradjanima, u potpunosti podržavamo akciju UG ‘Hipodrom u (Beo)gradu'”, navele su Dveri.U saopštenju se navodi da su se Dveri obavezale da će Hipodrom ostati na mestu na kome se nalazi i vršiti funkciju za koju je namenjen, da će učiniti sve što je potrebno da omoguće funkcionisanje Hipodroma i da će u roku od oko šest meseci isplanirati revitalizaciju i rekonstrukciju najstarijeg sportskog objekta u glavnom gradu i Srbiji.UG “Hipodrom u (Beo)gradu” pozvalo je učesnike na beogradskim izborima da se izjasne o tome šta će raditi po pitanju “Hipodroma kraj Careve ćuprije” ako pobede na izborima i da u roku od sedam dana odgovore na pitanja da li će Hipodrom ostati na mestu gde je i imati funkciju kojoj je namenjen.Udruženje pita stranke i da li će produžiti ugovor o korišćenju zemljišta koji ističe ove godine, rekonstruisati tribinu Hipodroa koji je star 104 godine, sanirati ostalu infrastrukturu, postaviti stručno i “dobronamerno rukovodstvo”.Pita i da li će vlasti u saradnji sa Zavodom za zaštitu spomenika kulture Grada Beograda zakonom zaštititi Hipodrom kraj Careve ćuprije kao spomenik kulture i najstariji sportski objekat u Srbiji”.
  Jel dolazite u subotu ispred Skupštine grada da mazite konje?
  Jel mogu ovi ljudi da računaju na vašu podršku jer su ih svi drugi do sada izneverili?

 • proglasena lista broj 23, da bi izazvala pometnju medju nasim biracima, samo jedno je Vucic zaboravio da nasi glasaci nisu nepismeni kao njegovi. Jos jedan razlog vise da glasam za vas jer se ocito Vucic najvise plasi vas.

  • Plaši se i Vučić i nazovi opozicije, drugim rečima “plaši se i kurta i murta”