Ауторски текст Београд Правосуђе

Ко је лажни Радуловић, носилац лажне листе Доста је било?

Милорад Радуловић (1951), носилац лажне листе Доста је било пљачке, корупције и лоповлука – Радуловић Милорад коју је синоћ прогласила Градска изборна комисија,  функционер je СНС и помоћник председника Општине Земун. По занимању је угоститељски техничар, односно конобар.

Јуче проглашена лажна листа Доста је било, није прва подметачина Милорада Радуловића. Апсолутно исто је урадио и уочи парламентарних избора 2016. године. Кад је постало извесно да ће Доста је било у априлу 2016. године направити одличан резултат не само на републичком нивоу, већ и на нивоу општине Земун, Милорад Радуловић, већник у Градској општини Земун од 23. октобра 2014. године (плата 91.700 дин)  је по налогу функционера СНС-а формирао лажну групу грађана са називом “Доста је било пљачке, корупције и лоповлука – Милорад Радуловић” са намером да гласаче на дан избора доведе у заблуду и збуни.

Лажна листа Милорада Радуловића је у априлу 2016. године освојила 1,58% гласова, док је Доста је било освојио 8,79%, што ће рећи – лажна листа је тад поднета у последњи час како би се онемогућио двоцифрен резултат који је Доста је било са правом очекивао. Да Милорад Радуловић својом лажном листом није довео бираче у заблуду, Доста је било би на локалним изборима у општини Земун у априлу 2016. године освојио 10,37%.

За ову подметачину са лажном листом, Радуловић је након локалних избора 2016. године награђен местом помоћника председника општине Земун (плата 95.500 дин).

Познат је и као човек који веома лако пристаје на све преваре у име странке из које долази, а коју у општини Земун предводи Дејан Матић.  Матић је тек посебан феномен. Своју политичку каријеру започео је као шофер Александра Вучића. Након само шест месеци од доласка на власт, вишеструко је увећао своју имовину.

Зашто је лажни Радуловић посегао за истом преваром и 2016. и јуче када му је ГИК срамно прихватио листу?

Све је извесније да је листа “Доста је било и Двери – Да ови оду, а да се они не врате” одавно на претпостављеном двоцифреном резултату. Председник СНС Александар Вучић очигледно нема идеју како да се супротстави јединој правој опозицији. Због тога је и одлучио да поново подметне лажну листу са истим лажним носиоцем и очигледно се ослања на наводно кратко памћење грађана. Овај пут лажна листа носи назив “Доста је било пљачке, корупције и лоповлука – Радуловић Милорад”.

У прилог томе да управо Александар Вучић, председник СНС-а стоји иза преваре са лажном листом или листама је његова изјава објављена јуче 17. фебруара у 10:55 у којој је најавио да ће бити проглашене 24 листе за Београдске изборе (пренео РТС), иако је је листа под редним бројем 23 проглашена тек у 22:22, а листа под редним бројем 24 у 22:27. Да ли је то председник СНС-а и видовит?

Радуловић је познат и као донатор СНС. Он и још четири особе са лажне листе са локалних избора у Земуну из априла 2016. године са уплатама од 40.000 дин били су и једни од око 7000 лажних донатора у Вучићевој председничкој кампањи. Тачније, они су учествовали у упумпавању око 2,2 милиона евра непознатог порекла у легалне токове председничке кампање Александра Вучића.

Не знам само како функционер СНС-а замишља борбу против “пљачке, корупције и лоповлука” имајући у виду да управо његове страначке колеге, па и он сам, спадају у највеће преваранте? Да ли ће му у томе помоћи некадашњи члан Земунског одбора СНС-а и још један лажни донатор Вучићеве кампање, а данас директор Агенције за борбу против корупције, Драган Сикимић?

Питам се – да ли је Милорад тај који ће разоткрити како је Синиша Мали дошао до 24 стана у Бугарској? Да ли је Милорад спреман да нам открије ко је рушио у Херцеговачкој у ноћи кад је његова лажна листа нашој украла 1,58%? Да ли је Милорад Радуловић тај који ће се заложити да јавност коначно има увид у тајни уговор потписан за лажни пројекат Београда на води?

Лажни доктори, лажни пројекти, лажни борци против корупције, лажни донатори, лажне листе – све око Александра Вучића и СНС-а је лаж и превара. Пажљиво гледајте гласачки листић и не дозволите да им прође подвала. Ово је скандал због којег очекујем, и то не као народна посланица, већ и као грађанка да све новине и све телевизије са националном фреквенцијом брује. Овај скандал доказује и да смо прешли двоцифрен резултат. Нека ови избори буду почетак њиховог краја, превршили су сваку меру.

Татјана Мацура

народна посланица

чланица ГО Доста је било

заменица председника ОО Доста је било – Земун

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Sada jeko i ostro sve karte na sto, kada oni igraju prljavo vi otvoreno o njihovim koruptivnim radnjama od Vrsackih vinograda do 24 stana na bugarskom primorju, o pljacki penzionera, o povecanju poreza, taksi akciza, o zaduzivanju zemlje, prodaji Kosova… Na svakom pojavljivanju da vam to bude OBAVEZA.

  • Poštovani Šumadinac,

   Nije ova jedina lažna lista. Već sad ih ima još nekoliko. Ova je samo najočiglednije uperena protiv liste “Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate”. Duboko verujem da se nas i najviše plaše.

   Veliki pozdrav,

   Tatjana Macura

  • Poštovani Gojko,

   Juče sam o ovome pročitala samo u 2-3 online medija. Videcemo danas…iako čisto sumnjam da će biti više reči.

   Veliki pozdrav,

   Tatjana Macura

  • Poštovani Hrabro, 🙂

   Mi ćemo hrabro kao što smo i krenuli. 🙂

   Važno je razumeti da od BG izbora sve počinje – ako opozicija pobedi na BG izborima, na republičkim će sigurno. Pažljivo gledajte glasački listić i zaokružite 7.

   Veliki pozdrav,

   Tatjana Macura

  • Poštovani Bogdane,

   U pravu ste.

   Ostale fantomske liste su puštene. SPS je i dalje poželjan koalicioni partner SNSu i zato će im pomoći da predju cenzus.

   Veliki pozdrav,

   Tatjana Macura

 • Djb i Dveri su jedina prava opozicija u Srbiji trenutnoj ali i bivsoj vlasti. Na zalost koliko god se budete trudili da na fer nacin i kroz demokratske kanale pobedite Naprednjake bojim se da nemate nikakve sanse.
  Bojim se da ce odstupanje sa vlasti Slobodana Milosevica u udzbenicima istorije ostati zabelezeno kao dostojanstveno u poredjenju sa onim sta nam ovi spremaju.