Војводина Догађај Предавање Саобраћај

Како спасти железницу

Како спасти железницу

Доста је било је јуче у својој конференцијској сали по први пут угостио стручњаке и љубитеље железнице. Окупљени посланици, одборници и чланови наше организације су са великим интересовањем сабирали знања о питањима инфраструктуре, а највише о стању и перспективи железнице у Војводини.

Diskusija o železnici

У плану је организовање низа оваквих скупова са различитим темама. Циљ је да се подигне ниво упознатости чланства са општим стањем у разним областима и то што детаљније могуће.

Правимо темељ за израду наше политике за железницу. Наше политике нису пуке пароле, ми не обећавамо ствари за које нисмо апсолутно сигурни да су важне и да могу да се реализују. Зато нам је значајна подршка стручне јавности. Питање саобраћаја је у самом врху по значају за Војводину – рекла је председница Покрајинског одбора ДЈБ, економисткиња Светлана Козић у свом уводном говору.

Проф. др Драгољуб Јовичић је водио дискусију. Појединостима о железници чланове ДЈБ-а информисали су железничари и чланови удружења која се баве железницом и логистиком уопштено.

Ознаке

ДЈБ Војводина

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар