Beograd Mediji

Odgovor TV N1 na javni poziv da organizuju uživo duel Saše Radulovića i Aleksandra Šapića

Poštovani,

Izbornoj listi DJB-Dveri, kao jednom od relevantnih učesnika na izborima, upućen je poziv da gostuje u predizbornoj debati na televiziji N1, u kojoj želimo ravnopravno da predstavimo stavove svih učesnika u predizbornoj kampanji za beogradske izbore.
Listi DJB-Dveri upućen je i poziv da svoj program predstave i na TV N1, uključujući i mogućnost da predsednici DJB i Dveri gostuju ili zajedno ili u posebnim terminima.
U vezi sa predlogom za duel, rado ćemo tu mogućnost ponuditi gospodinu Saši Raduloviću i Aleksandru Šapiću, odmah nakon završetka izbora.

Srdačan Pozdrav

Jugoslav Ćosić
N1 News Director

 

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

 • Dajete Sapicu previse medijskog prostora na vasem sajtu. Jasno je da izbegava direktan duel uzivo. Okrenite ostricu vasih napada prema poziciji.

 • Ne razumem. Televizija N1 nudi mogućnost za televizijski duel tek nakon izbora?!!
  Zašto?
  Time birači neće imati priliku da razmisle pre izbora za koga da glasaju.
  Zar nije dobar primer televizijskih duela pre izbora u Americi?
  Zašto se televizija N1 ne drži takvih primera kao dobre prakse?

 • Pravila za TV kuce u predizbornom periodu kazu da sve liste treba da imaju identicne uslove predstavljanja. Ako bi organizovali ovaj duel, N1 bi onda morao da organizuje i seriju drugih duela za koja jednostavno vise nema vremena…
  A da krse pravila zarad DJB – ne vidim zasto bi to N1 radio….

  • @Andrej #2
   “Pravila za televizijske kuće u predizbornom periodu kažu…”
   Znate šta, upravo takav pristup pokazuje koliko patimo od nedostatka pragmatizma. Zato televezija Hepi, koja ne pati od držanja takvih pravila, ima politički učinak za račun SNS-a koji je itekako bitan za rejting SNS-a u srpskoj javnosti.
   Nemojte sad isticati neprikosnovenost pravila rada televizijskih kuća u predizbornom periodu kada javnost traži da vidi i čuje sučeljavanje glavnih političkih aktera pred izbore. Ispada da su bitnija pravila rada televijskih kuća od realne potrebe stanovništva da proceni za koga bi najbolje bilo da glasa na izborima.
   Pravila koja pominjete u ovom slučaju nemaju smisla.
   Najbolje bi bilo da Jugoslav Ćosić skupi hrabrost i omogući sučeljavanje Šapića i Radulovića kroz duel koji bi išao uživo na televiziji N1.
   Srdačan pozdrav

  • Da odgovorim…
   Nemam opravdanje za metro do Makisa. Mada znam da od tog metroa nece biti nista. Kako? Pa lako, koji put se ide na foru metroa pred izbore i od svega ne bude nista?
   Postovanje za N1 kucu imam. Jos uvek. Ma sta mislili mi koji posecujemo ovaj sajt, na moju zalost, susret Sapic-Radulovic nije nesto sto vecinu gradjana interesuje. DJB prica o Sapicevim zloupotrebama vec mesecima ako ne i godinama i to ocigledno birace Novog Beograda nije interesovalo. Posao N1 televizije je da sledi neku svoju poslovnu politiku. Prati interesantne teme i kad god je DJB radio nesto novo N1 je to ispratio. Za razliku od ostalih sa kojima je DJB u svadji… Jugoslav je i napisao da ce duel organizovati cim prodju izbori. Nece covek da postane deo negativne kampanje…
   Sto se tice sire slike, a to je po mom uverenju rusenje ove vlasti i ponovno gradjenje demokratskog drustva, ne vidim ni kakvu bi korist taj susret doneo. U najboljem slucaju ce posle izbora morati za isti sto da sednu Djilas, Sapic, Radulovic, Obradovic, Sutanovac, Tadic (Beli?) i da se dogovore kako da ubuduce upravljaju Beogradom. Ako se to ne dogodi, a sva je prilika da nece jer DJB polako postaje neprihvatljiv za saradnju za sve druge opcije (Sapic vec sada tvrdi da nece da prica sa DJB), onda se pitam sta nam ostaje? Nastavak ovog zla u tehnickom mandatu i neki novi izbori? Pa onda opet isto. Ja ne vidim da bilo ko ima neki veliki prostor za rast podrske i do dogovora mora nekako doci inace ce broj apstinenata porasti i na kraju SNS praviti metro od placeva ortaka do placeva ortaka….

 • Ja mislim da je to ok.Nadam se da cete imati vise vremena i za predstavljanje i za debatu nego na RTS-u.
  Napenalili ste Sapica,dosta je bilo, vec me zabolela glava od Sapica.
  Hvala koaliciji DJB/Dveri za podrsku Hipodromu i konjickom sportu u Srbiji i kome je do konjickog sporta stalo,a i do toga da ne dopustamo da nam sve propada sa stalno istim obrazlozenjem da ima vaznijih stvari(hleb od 3 dinara i fontana na Slaviji),nadam se da ce se pojaviti na protestu u subotu ispred skupstine grada u 12.
  Dobro predstavljanje u onih 10 minutica u Beogradskoj hronici,sve pohvale

  • Potpuno su prestali da objavljuju pozitivne komentare na bilo koju vest o DJB-u i Dveri. N1 je jedno vreme objavljivao,sad su udarili cenzuru.Pogledajte broj komentara na bilo koju vest o DJB-u i Dveri na portalu N1 ili Danasu(ostali uglavnom ne objavljuju pa onaj ko je za DJB/Dveri tamo ni ne ostavlja komentare) pa to pomnozite sa 3-5 puta, eto toliko pozitivnih komentara realno ima na bilo koju vest o ovoj koaliciji,samo nisu objavljeni.Dobro, bar ste sigurica za kladjenje

 • Pustite Sapica, on je nevazan za DJB, okrenite se biracima, animirajte ih sto vise, predstavite program, onako konkretno kao do sada. Meni je i ova poruka sa N1 sasvim prihvatljiva, bice prilike da se pokaze ko je ko. Dajte da se na gostovanju kod N1 predstavite u najboljem svetlu kao prava opozicija, ovoj korupcionaskoj poziciji u liku AV-a.