Гостовање Медији

Јавни позив РТС-у, ТВ Н1, ТВ Прва и ТВ О2 да организују ТВ дуел уживо Радуловића и Шапића

ДОПИС

Генералном  директору РТС Драгану Бујошевићу

Генералној директорки ТВ Прва и ТВ О2 Мањи Грчић

Главном и одговорном уреднику информативног програма ТВ Н1 Југославу Ћосићу

Поштовани,

Доста је било Вас позива да организујете предизборни ТВ дуел УЖИВО  председника Доста је било Саше Радуловића и председника Општине Нови Београд Александра Шапића.

Због великог интересовања јавности, молимо Вас да у што краћем року организујете ову емисију. Тема дуела су предстојећи београдски избори.

Саши Радуловићу одговара било који дан и време.

Доста је било

Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Hm, interesantan pokušaj, konačno potez u dobrom pravcu.
  Ovo je prilika i za Šapića i za Radulovića da dobiju prime time na nacionalnoj frekvenciji uoči izbora. Naravno, desiće se samo ako takav duel odgovara gazdi neke od ovih televizija i naravno samo ako Šapić prihvata.
  Ako ne prihvate, nema nikakvih posledica po Dosta je bilo. Ali ako prihvate, to je mač sa dve oštrice. Jer ulog nije samo ko bi od njih dvojice uživo bio ubedljiviji, već i kako bi javnost primila to što bi JEDINI TV duel bio glođanje između čelnika dve liste koje u gradu nisu na vlasti.

  Da je pameti, Šapić i Radulović bi se dogovorili da na kraju emisije, šta god rekli jedan drugom, ili makar na početku, upute zajednički
  apel televizijama da se mediji otvore za sve političke opcije i da televizije insistiraju da na duel izađu i predstavnici vladajuće opcije.
  Evo moj predlog DJB-u je da predlože Šapiću da duel na nacionalnoj frekvenciji počne jednim takvim zajedničkim apelom njih dvojice. Pa onda udri.

  • kako bre “dve liste koje u gradu nisu na vlasti” kad je šapić predsednik opštine novi beograd? šta je to ako ne “na vlasti”?

 • Ja bi voleo da pogledam jedan takav duel,da bi gradjani u Beogradu videli Sapica koliko je lose vodio opstinu NBG.Ja mislim da bi Sapic usao u vlast sa SNS kada bi mu ovi ponudili neko znacajno mesto.A ako SRS I SPS ne budu presli cenzus,SNS ce ponuditi Sapicu mesto gradonacelnika,samo da SNS nepadne sa vlasi u glavnom gradu.Zato treba jedan dul Sapic-Radulovic,kako bi Radulovic dokazao ko je Sapic i kako nista ne zna o vodjenju grada.A posto mediji nisu slobodni,od duela na rts nema nista.Pre ce biti na n1,prvoj ili O2.