Београд Медији Правосуђе Саопштењe

Нико од медија није пренео саопштење ДЈБ о срамном решењу Управног суда

Ниједан медиј није пренео ДЈБ саопштење о решењу Управног суда којим тврди да је Саша Радуловић посланик, а да није бирач и кандидат, иако јесте.

Подсећамо, Управни суд је у понедељак 21. фебруара одбaцио жалбу коју је Саша Радуловић поднео против Градске изборне комисије због проглашења лажне изборне листе ‘’Доста је било пљачке, корупције и лоповлука – Радуловић Милорад’’.

У образложењу суда стоји:

“Одредбом члана 51. Закона о локалним изборима је прописано да сваки бирач, кандидат за одборника и предлагач кандидата има право на заштиту изборног права, по поступку утврђеним овим законом.

Имајући у виду да је жалбу изјавио Саша Радуловић из Београда, председник посланичке групе Доста је било у Народној скупштини Републике Србије, по оцени суда, жалилац нема легитимацију за њено подношење.”

Позната је чињеница да је Саша Радуловић  и бирач и кандидат на листи број 7. “Доста је било и Двери – Да ови оду, а да се они не врате”, народни посланик и председник посланичке групе “Доста је било”.

ДЈБ је у јучерашњем саопштењу најавио и кривичну пријаву против чланова већа, судија Гордане Џакуле, Слађане Бојовић и Радојке Маринковић  због скандалозног решења које су донеле по очигледном политичком налогу СНС-а, затим захтев Високом савету судства да преиспита њихов рад и разреши их судијске функције, као и захтев Уставном суду са привременом мером.

Медијима ово није било значајно.

Дневни лист Данас делимично је пренео саопштење, уз наслов ‘’Радуловић подноси кривичне пријаве против судија Управног суда’’.

СНС медији – Ало и ТВ Хепи укратко су пренели да је Управни суд одбацио Радуловићеву жалбу.

Радио Београд и Блиц су такође укратко пренели образложење Управног суда наводећи да је у питању процедурална грешка.

Ни речи о саопштењу Доста је било.

Повезани текстови:

Управни суд у решењу написао да Саша Радуловић није бирач

ДЈБ поднео приговор ГИК-у

ДЈБ поднео жалбе Управном суду због лажне ДЈБ листе

ГИК прогласио лажну листу Доста је било

Ко је лажни Радуловић, носилац лажне листе Доста је било

Доста је било

Доста је било

5
Оставите коментар

avatar
2500
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MarkoSaleŠumadinacParisenžermen Recent comment authors
најновији најстарији
Parisenžermen
Гост
Parisenžermen

Jeste li videli kako vas je RTS smestio u debatu sa Belim, Ne davimo BG i Šapićem, a drugu debatu u kojoj je SNS ubacili su četiri frakcije DS-a.Neka reč o toj sramoti, molim vas.

Marko
Гост
Marko

Ne znam u čemu ne problem, gotovo svakodnevno prenose vaše izjave o ostalim kandidatima opozicije na Pinku, baš ste medijski zastupljeni kod Mitrovića.

Šumadinac
Гост
Šumadinac

‚Marko, trk po sendvič da ne nestane 😀

Sale
Гост
Sale

Možda je mislio da su zastupljeni u negativnom i pljuvačkom kontekstu. Paaaa… realno je u pravu 😉 Tako rade režimski mediji: svakodnevno te zasipaju kofama govana a ne daju ti mogućnost da im odgovoriš. Kako je lepo biti junak u borbi kad prethodno protivniku vežeš ruke.

Marko
Гост
Marko

Pink bukvalno samo prenese Sašinj i Boškovu pljuvačnu protiv Đilasa i Šapića, ništa više.