Београд Кампања Политика

ДЈБ поднео приговор Градској изборној комисији

Војин Биљић, први на листи ”Доста је било и Двери –  Да ови оду а да се они не врате” и Саша Радуловић, председник Доста је било, поднели су данас приговор ГИК-у због проглашења лажне изборне листе ’’Доста је било пљачке, корупције и лоповлука’’, чиј је носилац СНС функционер Милорад Радуловић.

Након тога су дали изјаву за медије у просторијама Градске изборне комисије, на адреси Краљице Марије 1.

Као овлашћени представник предлагача листе Војин Биљић поднео је приговор Градској изборној комисији из следећих разлога:

а) Биљић је претходни дан 17. фебруара неосновано удаљен са седнице ГИК-а и на тај начин му је ускраћено законско право да као странка у управном поступку и заинтересовано лице изнесе своје аргументе против листе која је предложена и која има идентичан назив као Доста је било.

б) ГИК је прогласио листу која има за циљ да бираче доведе у заблуду  и да приликом заокруживања на гласачком листићу, убеђени да гласају за ДЈБ, гласају за лажну листу.

в) Саша Радуловић је поднео приговор Градској изборној комисији због неовлашћеног коришћења имена ‘’Доста је било’’.

Из очигледног страха да ће листа ДЈБ и Двери остварити јак двоцифрен резултат, СНС на све могуће начине наставља да обмањује грађане, као што је то радио са својом лажном листом на локалним изборима 2016. године.

Повезани текстови:

ГИК прогласио лажну листу Доста је било

Ко је лажни Радуловић, носилац лажне листе Доста је било

 

У прилогу:

Три приговора ГИК-уSKMBT_22318021817410 (1)
ilovepdf_merged (1)

 

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Dobra je stvar što ovo teško da može proći kod glasača DJB-Dveri.Ipak oni koji za vas glasaju znaju svaki detalj liste, i za koaliciju i za njen pun naziv tako da će šteta biti minimalna.Ako prevare dvoje-troje ljudi puna kapa.Ali prigovoriti se mora jer je ovo krajnji stepen jedne skandalozne bahatosti.No, kažem, kako god da odluče, nemate brige, neće imati nikakve koristi od ovoga.Da su probali npr. sa Đilasom ili Šapićem da izvedu ovako nešto efekat bi bio mnogo jači, srećom nisu se dosetili toga(ili nisu hteli da se dosete)

    • Ma gde ce tesko proci, tesko ce proci kod nas koji svakodnevno pratimo saopstenja na ovom sajtu,ali kod mnogih drugih koji ne prate dovoljno lako moze doci do zabune.Tako da bih savetovala svim simpatizerima da svima za koje znaju da su planirali da glasaju za Dosta je bilo ili jos nisu odlucili ali naginju ka ovoj opciji, obavezno skrenu paznju da je broj 7 u pitanju,za svaki slucaj

  • Mlade ljude ne mogu zbuniti,ali zato penzioneri mogu da nasednu.Vec se u Beogradu prica da su se Sasa i Bosko posvadjali i da Sasa ide samostalno na izbore sa sloganom: Dosta je bilo pljacke,koripcije i kradje.A i problem je sto Sasu znaju vise kao Radulovic,nego kao Sasa.

    • Nažalost penzioneri ne glasaju za Dosta je bilo, možda samo manji broj njih, ogromna, ogromna većina glasa zna se za koga, ali ova priča oko svađe mi je potpuno neverovatna, nisam iz BG-a pa ne znam ništa o tome, ali stvarno i smešno i žalosno istovremeno.