VIDEO Београд Кампања Политика

Изјаве посланика Татјане Мацуре и Срђана Нога поводом напада СНС батинаша (ВИДЕО)

Народна посланица Доста је било Татјана Мацура и народни посланик Двери Срђан Ного, дали су кратку изјаву поводом напада СНС батинаша на челу са Миланом Бојовићем.

 

“Јутрос негде око 9.30 напали су нас активисти Српске напредне странке тако што су дошли до нашег штанда, срушили га и изгазили сав рекламни материјал на очиглед свих присутнх грађана. Затим су им се придружили остали активисти са штанда Српске напредне странке
покушавајући провоцирањем да изазову инцидент. Ми смо наставили да разговарамо са грађанима покушавајући да игноришемо њихове провокациј”, изјавила је народна посланица Доста је било Татјана Мацура.

“Захвални смо СНС-у јер су још једном показали своју немоћ. У разговору са грађанима Батајнице наишли смо на јако добар пријем и очигледно незадовољни садашњом влашћу, поделили су са нама све криминалне активности које се дешавају у Батајници, а за које је задужена напредњачка власт. Демонстрирајући своју немоћ, дошли су до нашег штанда у тренутку када су наши активисти на пијаци делили програм грађанима. Поломили су нам штанд, уништили материјал и напали двојицу момака из Батајнице. Ово нас неће заплашити, а овим је још једном показана немоћ и то да СНС нема грађанима шта да понуди”, рекао је народни посланик Српског покрета Двери Срђан Ного.

Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар