VIDEO Београд Кампања Политика

Изјаве посланика Татјане Мацуре и Срђана Нога поводом напада СНС батинаша (ВИДЕО)

Народна посланица Доста је било Татјана Мацура и народни посланик Двери Срђан Ного, дали су кратку изјаву поводом напада СНС батинаша на челу са Миланом Бојовићем.

 

“Јутрос негде око 9.30 напали су нас активисти Српске напредне странке тако што су дошли до нашег штанда, срушили га и изгазили сав рекламни материјал на очиглед свих присутнх грађана. Затим су им се придружили остали активисти са штанда Српске напредне странке
покушавајући провоцирањем да изазову инцидент. Ми смо наставили да разговарамо са грађанима покушавајући да игноришемо њихове провокациј”, изјавила је народна посланица Доста је било Татјана Мацура.

“Захвални смо СНС-у јер су још једном показали своју немоћ. У разговору са грађанима Батајнице наишли смо на јако добар пријем и очигледно незадовољни садашњом влашћу, поделили су са нама све криминалне активности које се дешавају у Батајници, а за које је задужена напредњачка власт. Демонстрирајући своју немоћ, дошли су до нашег штанда у тренутку када су наши активисти на пијаци делили програм грађанима. Поломили су нам штанд, уништили материјал и напали двојицу момака из Батајнице. Ово нас неће заплашити, а овим је још једном показана немоћ и то да СНС нема грађанима шта да понуди”, рекао је народни посланик Српског покрета Двери Срђан Ного.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Jadna Macura 🙁 Ona se bori da meni budem bolje i sad joj ovako vraćaju 🙁 Izdrži Macuro, pristojna Srbija i ljudi koji znaju da se ti žrtvuješ za njih a ne za svoje interese su uz tebe!

  • Cenjeni DJB, gledam i analiziram Vase i akcije drugih politickih organizacija ali se namece jedno jednostavno pitanje – zasto niste ORGANIZOVALI skidanje i demontazu jelke i opreme za osvetljenje koje sija jos od septembra meseca 2017. evo Vam IDEje koliko vec sutra pocnite sa jednim malim okupljanjem i uputite JAVNI POZIV SVIM BEOGRADJANIMA DA SE skloni jelka pa da se prebrojimo i vidimo koliko nas ima, zato glasno i jasno demontirajmo jelku DO POBEDE.

    • Odmah bi sns masinerija dopremila sendvicare da naprave haos a na rtsu bi predstavili da su dosli huligani da uniste simbol beograda koja je dobra za zivot beogradjana.

  • ав и снс су есенција зла, апсолутно исти гноми као нацисти и НСДАП.
    безлични безвредни ликови саткани од чисте злобе, мржње, похлепе и зависти.
    не треба се заваравати о природи таквих скотова

  • Прво додавање Лазаревца Београду, а касније Младеновца, је довело до провинцијализације гласачког тела али БГ и даље гласа мало другачије.