Изјава Политика Скупштина

Александар Вучић је политичка кукавица која шест година не сме да изађе на ТВ дуел

Саша Радуловић и Бошко Oбрадовић одржали су данас конференцију за медије у Скупштини Србије, на којој су говорили о кукавичком понашању Александра Вучића који годинама не сме да изађе на ТВ дуел и одговори на многа питања.

Саша Радуловић је поставио питање зашто Вучић до сада никоме осим Јелени Милић и Јелени Карлеуши није изашао на дуел и зашто се служи преварама и свакодневно обмањује грађане Србије, а не сме да дође у Скупштину и одговара на питања опозиционих посланика. Како он истиче, потпуно је ненормално да неко ко је носилац листе за Београдске изборе не изађе ни једном да представи програм или да дебатује са другим представницима листа.

Вучић не сме да изађе са Радуловићем на дуел и одговори на следећа питања:

Зашто су противуставно отели пензије, зашто су смањили плате, зашто годинама обмањује грађане да ће стандард да порасте? Зашто је слагао грађане да ће решити питање рушења у Савамали јер ни данас не знамо ко су ти ‘’комплетни идиоти’’?

Зашто троше новац на своје неспособне партијске кадрове које су поставили на најважнија места у друштву због чега Србија пропада?

Зашто је за београдске изборе направио лажну листу Доста је било, чији је носилац СНС функционер Милорад Радуловић, заменик председника општине Земун? О овоме му ниједан медији није поставио ниједно питање.

Вучић је направио лажну листу не би ли обмануо грађане и украо који број гласова, из  очигледног страха да ће листа ДЈБ и Двери остварити добар резултат.

Александар Вучић није носилац листе само за београдске изборе већ и за изборе у месним заједницама у Лесковцу, а био је носилац свих листа на локалном нивоу, што је супротно Уставу.

Александар Вучић је једна обична политичка кукавица. Бежи од дуела зато што зна да би му један такав дуел донео крај политичке каријере, да би се све лажи које је направио распале као мехур од сапунице.

Председник Двери, Бошко Обрадовић говорио је на конференцији за медије о бежању Александра Вучића од директног тв дуела и о скандалозном понашању Миломира Марића, а том приликом је показао и смс преписку са уредником тв Хепи.

Он је објаснио како је дошло до тога да га Миломир Марић прво позове на тв дуел са Александром Вучићем јуче касно увече, а да онда исти откаже у покушају да представи јавности како Обрадовић није смео да дође на тв дуел.

Слично је Марић већ једном урадио Војиславу Шешељу, пре његове сарадње са Вучићем, када је у емисији показивао празну фотељу говорећи како се Шешељ уплашио. Исто су планирали да ураде опет, али како је истакао Обрадовић њему је на време било јасно о чему се ту ради и зато је јутрос у 8 и 15 отишао испред тв Хепи, како је и договорено, али му обезбеђење није дозволило да уђе. Он је истакао да је управо зато све снимано уживо, без монтаже, како режимски медији не би могли да режирају оно што они желе да се види.

Саша Радуловић је још једном позвао Александра Вучића да се одазове на ТВ дуел, било где, било када, на било којој телевизији, како би укрстили питања и аргументе, како би Србија коначно могла да добије одговоре на питања која интересују грађане.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар