Београд Саопштењe

Саопштење Извршног тима ОО Земун поводом повлачења кандидатуре Татјане Мацуре

Овим путем вас обавештавамо да се ограђујемо од одустајања од кандидатуре Татјане Мацуре на унутарстраначким изборима у ДЈБ. Наша намера је била да се промене у ДЈБ спроведу кроз победу на изборима и сматрали смо да је тај исход могућ, упркос неравноправним условима. Татјани, као колегиници, а пре свега пријатељици, која је заједно са нама предано радила на изградњи земунског одбора, дугујемо неизмерну захвалност што одбор данас изгледа овако. Такође, најискреније јој желимо успешан даљи политички ангажман и верујемо да ће у својој намери истрајати. Коначно, сви се ми боримо за исте идеје и принципе, разлика је у стратегијама и начинима деловања. Извршни тим земунског одбора ће деловати одговорно као и до сада и покушати да утиче на организацију како би дошло до истинских промена у најскоријем року.

Извршни тим ОО ДЈБ Земун
Младен Милинковић, Ивана Вулета, Горан Медић, Марија Грдинић и Страхиња Крижак

ДЈБ Земун

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Dragi prijatelji, kao posmatrač – nemam ideju šta je krenulo naopako. Ali znam jedno:

    Macura je žena čija etika, ljudksost i dobronamernost nikad nije bila dovodena u pitanje, i koliko vidim zlonamerno se danas dovodi.

    Ako kao rađanin mogu da svedočim, a mislim da mogu, o etici Macure, onda to i činim upravo sad.

    Draga Tanja, moj ljudski naklon do poda. Nije uzalud.

  • Da mandati pripadaju stranci nikada ne bi bilo ovakvog preletanja.Nakaradni zakon je ostavio prostora da dobijene mandate od stranke svojata poslanik kao svoje i tu su se otvorila vrata za sramotnu prodaju naših glasova SNSu od strane djubreta koje se uvuklo u poktet.