Beograd Saopštenje

Saopštenje Izvršnog tima OO Zemun povodom povlačenja kandidature Tatjane Macure

Ovim putem vas obaveštavamo da se ograđujemo od odustajanja od kandidature Tatjane Macure na unutarstranačkim izborima u DJB. Naša namera je bila da se promene u DJB sprovedu kroz pobedu na izborima i smatrali smo da je taj ishod moguć, uprkos neravnopravnim uslovima. Tatjani, kao koleginici, a pre svega prijateljici, koja je zajedno sa nama predano radila na izgradnji zemunskog odbora, dugujemo neizmernu zahvalnost što odbor danas izgleda ovako. Takođe, najiskrenije joj želimo uspešan dalji politički angažman i verujemo da će u svojoj nameri istrajati. Konačno, svi se mi borimo za iste ideje i principe, razlika je u strategijama i načinima delovanja. Izvršni tim zemunskog odbora će delovati odgovorno kao i do sada i pokušati da utiče na organizaciju kako bi došlo do istinskih promena u najskorijem roku.

Izvršni tim OO DJB Zemun
Mladen Milinković, Ivana Vuleta, Goran Medić, Marija Grdinić i Strahinja Križak

DJB Zemun

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Dragi prijatelji, kao posmatrač – nemam ideju šta je krenulo naopako. Ali znam jedno:

    Macura je žena čija etika, ljudksost i dobronamernost nikad nije bila dovodena u pitanje, i koliko vidim zlonamerno se danas dovodi.

    Ako kao rađanin mogu da svedočim, a mislim da mogu, o etici Macure, onda to i činim upravo sad.

    Draga Tanja, moj ljudski naklon do poda. Nije uzalud.

  • Da mandati pripadaju stranci nikada ne bi bilo ovakvog preletanja.Nakaradni zakon je ostavio prostora da dobijene mandate od stranke svojata poslanik kao svoje i tu su se otvorila vrata za sramotnu prodaju naših glasova SNSu od strane djubreta koje se uvuklo u poktet.