VIDEO Политика Преносимо Скупштина

(Видео) Бранка Стаменковић кажњена због паштете

На седници административног одбора Народне скупштине која је одржана данас, кажњени су посланици опозиције, а награђени посланици владајуће већине. Иако делује као не претерано смешна шала, ово се редовно дешава јер се на тај начин СНС свети свим неистомишљеницима.

Једна од кажњених је и народна посланица Бранка Стаменковић због тога што је председавајућег Арсића упозорила на кршење пословника током излагања СНС посланика Марка Атлагића. Изгледа да се поштовање пословника код напредњака кажњава.

– Другу опомену сам добила јер сам рекла да грађани нису гласали за вас (напредњаке), него за паштету. Метафора је, по мом мишљењу, врло прикладна ако се присетимо избора и СНС штандова на коме су се делиле паштете гладним грађанима. Када сам од председавајућег Арсића тражила да ми објасни зашто сам кажњена, он ми је рекао да сам народне посланике назвала паштетама, објашњава посланица Стаменковић.

Остали чланови одбора су, по добро познатом обичају, већ одлучили да се народна посланица Бранка Стаменковић казни, па су на крају то и учинили.

Подсетимо се скупштинског заседања на коме је кажњена посланица Стаменковић.