VIDEO Politika Prenosimo Skupština

(Video) Branka Stamenković kažnjena zbog paštete

Na sednici administrativnog odbora Narodne skupštine koja je održana danas, kažnjeni su poslanici opozicije, a nagrađeni poslanici vladajuće većine. Iako deluje kao ne preterano smešna šala, ovo se redovno dešava jer se na taj način SNS sveti svim neistomišljenicima.

Jedna od kažnjenih je i narodna poslanica Branka Stamenković zbog toga što je predsedavajućeg Arsića upozorila na kršenje poslovnika tokom izlaganja SNS poslanika Marka Atlagića. Izgleda da se poštovanje poslovnika kod naprednjaka kažnjava.

– Drugu opomenu sam dobila jer sam rekla da građani nisu glasali za vas (naprednjake), nego za paštetu. Metafora je, po mom mišljenju, vrlo prikladna ako se prisetimo izbora i SNS štandova na kome su se delile paštete gladnim građanima. Kada sam od predsedavajućeg Arsića tražila da mi objasni zašto sam kažnjena, on mi je rekao da sam narodne poslanike nazvala paštetama, objašnjava poslanica Stamenković.

Ostali članovi odbora su, po dobro poznatom običaju, već odlučili da se narodna poslanica Branka Stamenković kazni, pa su na kraju to i učinili.

Podsetimo se skupštinskog zasedanja na kome je kažnjena poslanica Stamenković.

 

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar