Београд Саобраћај Саопштењe

ДЈБ указао на проблеме у области саобраћаја и безбедности на општини Нови Београд

Општински одбор ДЈБ Нови Београд обратио се надлежним институцијама: Агенцији за безбедност саобраћаја, Општини Нови Београд и Скупштини града Београда и указао на  проблеме из области саобраћаја и безбедности на Новом Београду.

Проблеми на које смо указали путем дописа су:

Тротоари за пешаке прекривени растињем које нико годинама не чисти од корова, информативна табла са које су почупана обавештења која возачима и грађанима пружају адекватне информације, необележена бициклистичка стаза која се појављује одједном, непосредно пре саме раскрснице, рупе на путевима и бициклистичким стазама, зарђале табле са називима улица, каблови који нису заштићени од влаге а спроводе струју у фрижидер и расхладне витрине, чији каблови леже на тротоару где се много људи шета итд.

Надамо се да ће институције решити наведене проблеме, а самим тим повећати ниво безбедности саобраћаја као и свих учесника у саобраћају.

У прилогу је текст дописа са фотографијама различитих делова општине Нови Београд, на основу којих надлежни могу јасно видети о каквим се проблемима ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Општински одбор ДЈБ Нови Београд