Beograd Saobraćaj Saopštenje

DJB ukazao na probleme u oblasti saobraćaja i bezbednosti na opštini Novi Beograd

Opštinski odbor DJB Novi Beograd obratio se nadležnim institucijama: Agenciji za bezbednost saobraćaja, Opštini Novi Beograd i Skupštini grada Beograda i ukazao na  probleme iz oblasti saobraćaja i bezbednosti na Novom Beogradu.

Problemi na koje smo ukazali putem dopisa su:

Trotoari za pešake prekriveni rastinjem koje niko godinama ne čisti od korova, informativna tabla sa koje su počupana obaveštenja koja vozačima i građanima pružaju adekvatne informacije, neobeležena biciklistička staza koja se pojavljuje odjednom, neposredno pre same raskrsnice, rupe na putevima i biciklističkim stazama, zarđale table sa nazivima ulica, kablovi koji nisu zaštićeni od vlage a sprovode struju u frižider i rashladne vitrine, čiji kablovi leže na trotoaru gde se mnogo ljudi šeta itd.

Nadamo se da će institucije rešiti navedene probleme, a samim tim povećati nivo bezbednosti saobraćaja kao i svih učesnika u saobraćaju.

U prilogu je tekst dopisa sa fotografijama različitih delova opštine Novi Beograd, na osnovu kojih nadležni mogu jasno videti o kakvim se problemima radi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opštinski odbor DJB Novi Beograd

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar