VIDEO Politika

(Video) Branislav Mihajlović: Saradnja moguća sa svima koji žele da poprave sistem

Predsednik Dosta je bilo i narodni poslanik Branislav Mihajlović otvorio je juče u Pančevu “Izložbu odbijenih zakona”. Novinare je interesovalo koji je stav novog predsedništva po pitanju koalicija i saradnje sa drugim pokretima i strankama.

– Hoćemo da sarađujemo sa onim političkim snagama koje iskreno žele da poprave sistem i stvore osnov za demokratski razvoj društva koji je propušten nakon 5. oktobra 2000, rekao je Branislav Mihajlović na otvaranju “Izložbe odbijenih zakona” juče u Pančevu.

Čini je postvaka od 26 eksponata, odnosno predloga zakona i izmena i dopuna zakona koje je podnela poslanička grupa Dosta je bilo u Narodnoj skupštini. Putujućom izložbom Forum mladih DJB obeležava dvogodišnjicu od ulaska u Narodnu skupštinu, pa će građani moći da vide šta su to predstavnici naroda radili korisno za sve građane.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

    • E sad ti je to najvaznije pitanje koje mozes da postavis na ovom sajtu.Nicega drugog ne mozes da se setis,jer te to mnogo zulja,da li je stranka ili pokret.Mnogo ste jadni i providni,vi,botovi