Beograd Komentar Reagovanje

Građani Novog Beograda ostali bez struje u najtoplijem delu dana

Opštinski odbor DJB reagovao je na isključenje struje na teritoriji opštine Novi Beograd i uputio dopis EPS distribuciji i servisnom centru opštine Novi Beograd.

Prema informacijama  „EPS distribucije“ zbog planiranih radova  na unapređenju električne mreže bez struje su ostali potrošači u

  • Bulevaru Arsenija Čarnojevića 130-130, 134, 146-154,
  • Zorana Đinđića 0,
  • Omladinskih brigada 20-36

Kako nam je rečeno, planirano vreme radova je od 8 do 16 sati.

Smatramo da nije humano ostavljati građane gore navedenih ulica Novog Beograda bez struje, u periodima velikih vrućina (kad Republički hidrometeorološki zavod zvanično najavljuje temperaturu 34 stepena) i to baš u vreme kada EPS obavlja radove.

Takođe nije jasno zašto se u obaveštenju navodi adresa Zorana Đinđića 0 koja ne postoji evidentirana u Republičkom geodetskom zavodu (kućni broj nije u skladu sa Uredbom o Adresnom registru) čime se dovode u zabludu svi vlasnici nepokretnosti koji žive u navedenoj ulici.

Iskljucenje_struje

 

Zoran Madžarević

Koordinator opštinskog odbora DJB Novi Beograd

 

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Pojam UNAPREDJENJE ELEKTRICNE MREZE je jako interesantan jer se ovde ocigledno radi o kvaru na delu distributivnog podsistema na lokaciji Novog Beograda a problem je sasvim trivijalan u segmentu pribavljanja gradjevinskih dozvola jer se u Gradu Beogradu niko ozbiljno nije bavio godinama ovom temom. Sta ce tek ocekivati BEOGRADJANE na zimu videcemo.