Autorski tekst Poljoprivreda Privreda

Priprema se pljačkaška privatizacija PKB-a

Privatizacija PKB-a, kao i Beograd na vodi, je grabež za gradsko građevinsko zemljište. Zemljište PKB-a je gde se planira razvoj Novog-Novog Beograda sa leve strane Dunava. Niko ne namerava da tu razvija poljoprivredu, već da gradi.

Beograd na vodi i svi “arapski” poslovi su pranje naših para preko arapskih investicionih fondova. Jedini posao za “Arape” je uzimanje procenta za pranje para. Mlađan Dinkić, čovek koji je traži kiparske pare, koji je učestvovao u vlasti tokom pljačkaših privatizacija i koji je sa svojom ekonomskom politikom praktično uništio Srbiju, je i danas savetnik Vlade Republike Srbije za sve “arapske” poslove.

Cela pljačkaška privatizacija u Srbiji se svela na grabež za gradsko-građevinsko zemljište, najviše u Beogradu. Niko ko je privatizovao firme nije nameravao da nastavi proizvonju, već je samo gledao građevinsko zemljište i nekretnine. Tako je uništena domaća industrija.

Ako predsednik SNS-a uspe u svojoj nameri, ovo će biti najveća pljačkaška privatizacija do sada.

Povezani tekstovi:

Prodaja PKB: Da nama crkne krava

PKB: Poslovanje, imovina na KiM i 215 miliona evra koji se nigde ne vide

Umesto njiva, srpsko-kineski industrijski park u Borči

Pljačkaška šema prodaje PKB-a

Prodaja PKB-a skrojena po meri unapred poznatog kupca

 

O autoru

Saša Radulović

U Skupštini se najsnažnije suprotstavio partijskom zapošljavanju, borio se protiv pljačkaških zakona, protiv subvencija stranim firmama u kojima naši radnici rade za minimalac, za vraćanje neustavno otetih penzija i plata. Podneo je brojne ustavne inicijative i krivične prijave protiv Aleksandra Vučića.

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Pozdrav svima iz sve snage od jednog Zike.
    Da li bi vredelo ponovo pokrenuti kampanju “Ne damo zemlju ispod zita” Kako se ovakva “davanja” ponavljaju, mozda naslov promeniti, ali sa naglaskom da je takvih davanja vec bilo i naravno nabrojati neka. Analiza stetnosti vec izvrsenih davanja.