Istočna Srbija Najava Politika Saopštenje

Dosta je bilo predao listu za lokalne izbore u Majdanpeku

Dosta je bilo predao je večeras opštinskoj izbornoj komisiji listu za lokalne izbore u Majdanpeku koji se održavaju 2. septembra.

Naziv liste je “Dosta je bilo – Upalimo svetlo”, a nosilac liste je hrabra, mlada Majdanpečanka i profesorka engleskog jezika Višnja Martinović. Na listi je 12 kandidata za odbornike.

Dosta je bilo na ove izbore izlazi samostalno, a imamo i podršku Udruženja građana “Srbijanski Vlasi” na čelu sa Zoranom Jankovićem.

Majdanpek je gustom mraku. Grad koji je nekad imao 15.000 stanovnika i čiji je rudnik zarađivao milijarde dolara, danas je pusta ljuštura u kojoj je egzistencijalni strah toliko gust da se može seći nožem.

Građani Majdanpeka jedva sastavljaju kraj s krajem, jer je partokratija iz grada izvukla i pojela sav novac koji su oni godinama zarađivali. Mladi beže u inostranstvo u potrazi za perspektivom i dostojanstvenim životom.

Uprkos već uobičajenim pretnjama, ucenama i pritiscima koji su zaštitni znak aktivnosti SNSa pred svake izbore, DJB je okupio tim neustrašivih i nepotkupljivih ljudi, spremnih da se suprotstave destruktivnoj mašineriji vladajuće koalicije.

Pred birače u Majdanpeku DJB izlazi s jasnim planom hrabrog hvatanja u koštac s lokalnim problemima, predstavljajući retku opozicionu opciju koja je odolela partokratskim iskušenjima u poslednje četiri godine.

Pozivamo Majdanpečane da se suprotstave mraku koji SNS sistematski širi u atmosferi straha i da 2. septembra upale svetlo u Majdanpeku.

Samo hrabro. Dosta je bilo.

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar