Istočna Srbija Saopštenje

Proglašena lista Dosta je bilo – Upalimo svetlo za izbore u Majdanpeku

Opštinska izborna komisija usvojila je danas listu Dosta je bilo – Upalimo svetlo pod brojem sedam, za lokalne izbore u Majdanpeku koji se održavaju 2. septembra.

Nosilac liste je hrabra, mlada Majdanpečanka i profesorka engleskog jezika Višnja Martinović.

Dosta je bilo na ove izbore izlazi samostalno, a imamo i podršku Udruženja građana “Srbijanski Vlasi” na čelu sa Zoranom Jankovićem.

Majdanpek je gustom mraku. Grad koji je nekad imao 15.000 stanovnika i čiji je rudnik zarađivao milijarde dolara, danas je pusta ljuštura u kojoj je egzistencijalni strah toliko gust da se može seći nožem.

Građani Majdanpeka jedva sastavljaju kraj s krajem, jer je partokratija (sistem u kojem stranke izvlače novac iz budžeta i ubacuju ga u privatne džepove) iz grada izvukla i pojela sav novac koji su oni godinama zarađivali. Mladi beže u inostranstvo u potrazi za perspektivom i dostojanstvenim životom.

Uprkos već uobičajenim pretnjama, ucenama i pritiscima koji su zaštitni znak aktivnosti SNSa pred svake izbore, DJB je okupio tim neustrašivih i nepotkupljivih ljudi, spremnih da se suprotstave destruktivnoj mašineriji vladajuće koalicije.

Pred birače u Majdanpeku DJB izlazi s jasnim planom hrabrog hvatanja u koštac s lokalnim problemima, predstavljajući retku opozicionu opciju koja je odolela partokratskim iskušenjima u poslednje četiri godine.

Pozivamo Majdanpečane da se suprotstave mraku koji SNS sistematski širi u atmosferi straha i da 2. septembra upale svetlo u Majdanpeku.

Samo hrabro. Dosta je bilo.

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Ako hoćete da se izmerite,a već ste odlučili da pristupite Savezu,onda ok.
    Savezu bi puno znacilo da se i Dosta je bilo nadje u Savezu.
    A Jankovic ce proci kao i Spo.