Beograd Reagovanje

PAŽNJA! Ako padnete, mi nismo krivi – upozorili smo vas na vreme

Iz izveštaja o stepenu planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja JKP “Gradske pijace” za period od 01.01.2018. do 31.03.2018. godine ostvarile su neto dobit u iznosu od 16.650.953,15 dinara. I pored tog novca, nisu u stanju da poprave par stepenika već građane na vreme, pravovremeno obaveštavaju o mogućnosti pada na stepenicama Gradskih pijaca u TC Stari Merkator.

Da li se time Gradske pijace ograđuju od plaćanja nadoknade građanima ukoliko padnu na stepenicama ili se radi o gestu pravovremenog obaveštavanja?

Izveštaj o stepenu planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja JKP “Gradske pijace” za period od 01.01.2018. do 31.03.2018. godine je vidljiv na linku ovde.

Izveštaj pokazuje da nije predviđena popravka stepenica iz čega se može zaključiti da navode dobit kako bi sebe predstavili kao uspešno preduzeće, a ne ulažu zarađena sredstva u neophodne stvari, kao što je popravka stepenica preko kojih građani odlaze u kupovinu na pijacu i posećuju kafiće.

Važno je isto tako navesti da svi kafići čije terase se nalaze oko pijace TC Stari Merkator plaćaju taksu JKP Gradske pijace u iznosu od 21.000,00 dinara mesečno, a tim istim kafićima građani prilaze preko stepenica na kojima se mogu povrediti ili ne daj Bože čak i izgubiti život.

Dosta je bilo Novi Beograd

Oznake

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar